Паста з томатним соусом і панірувальними сухарями
(покроковий рецепт з фото)
Раніше ніколи не зустрічав подібного рецепта. Тому обов'язково вирішив поділитися варіантом, як приготувати пасту з томатним соусом і панірувальними сухарями. Звучить дуже цікаво і апетитно.
Для приготування можна використовувати свіжі томати, тільки обов'язково позбудьтеся від шкірки, а також консервовані. Можна спробувати використовувати готовий томатний соус, особливо якщо він домашнього приготування, а також томатну пасту. Використовуйте будь-який різновид пасти. Як і інші види пасти, з'їсти її варто відразу ж.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Сіль, мелений перець - За смаком
- Сушений орегано - 0, 5 чайних ложки
- Макаронні вироби - 230 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Томати - 750-800 грам
1. У сковороді розігрійте оливкову олію, викладіть панірувальні сухарі і дрібку солі, орегано, мелений перець, перемішайте і обсмажуйте до золотистого кольору, потім відразу видаліть з вогню.
2. В окремий сотейник викладіть вершкове масло і додайте до нього подрібнені зубчики часнику.
3. Якщо використовуєте свіжі томати, тоді очистіть їх від шкірки і наріжте шматочками. Консервовані ж викладіть відразу (в банку вони вже подрібнені). Додайте мелений перець і доведіть до кипіння на слабкому вогні.
4. Після закипання варіть соус близько 30 хвилин, періодично розбивайте шматочки томатів лопаткою. За смаком додайте сіль і перець.
5. Заздалегідь відваріть пасту і викладіть до соусу, перемішайте.
6. Додайте в сковороду раніше обсмажені панірувальні сухарі і свіжу зелень.
7. Подавайте блюдо відразу після приготування.