Спагеті з базиліком і сухарями
(покроковий рецепт з фото)
Скільки ж рецептів пасти в італійському стилі було придумано - перерахувати неможливо! Давайте внесемо свою лепту. Ця варіація виявилася одночасно оригінальною і простий. Ви пальчики оближіть!
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати спагетті з базиліком і сухарями. Поєднання здається дивним? Але на ділі виявилося дуже доречним. Хрустка текстура відмінно доповнює приголомшливий запах і смак базиліка. І з такою добавкою навіть соусу і сиру не треба, і так виходить повноцінне блюдо.
- Спагеті - 300 грам
- Базилік сушений - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
1. Підготуйте всі продукти. Поставте кип'ятити підсолену воду для спагетті.
2. Відваріть спагетті до готовності. Воду злийте, їх промийте і з'єднайте з вершковим маслом.
3. Зробіть соус, змішавши сухарі з маслом і базиліком.
4. А в кінці спагетті перемішайте з соусом. Смачного!