Рецепт Короп, фарширований ікрою і сухарями фото

Короп, фарширований ікрою і сухарями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Короп
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Рецепт приготування сазана, фаршированого ікрою і сухарями. Риба виходить ніжною і дуже смачною.

Для приготування цієї страви найкраще підійде велика сазаніха з ікрою. У начинку підуть панірувальні сухарі, ароматні трави і ікра.

  • Короп - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Спеції для риби - За смаком
  • Перець, сіль - За смаком
  • Картопля - 2 штуки
  • Крем - За смаком
  • Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
  • Кріп - За смаком
короп, фарширований ікрою і сухарями - фото крок 1
1. Візьмемо великого сазана. Очищаємо луску, нутрощі випатрати. Гострим ножем робимо хрестоподібні надрізи. Морською сіллю і спеціями для риби натираємо тушку. Папером для запікання застелити деко, на всякий випадок змащуємо папір маслом. Укладаємо рибу на деко.
короп, фарширований ікрою і сухарями - фото крок 2
2. Очищаємо від плівки ікру цієї риби, очищаємо цибулю та нарізаємо його великими кубиками. Все змішуємо в мисці, додаємо сюди панірувальних сухарів, перець, сіль і кріп. Знову все перемішуємо.
короп, фарширований ікрою і сухарями - фото крок 3
3. Вийшла сумішшю нафаршіруем рибу. Намазуємо тушку риби густою сметаною. Очистимо картопля, наріжемо кружечками і укладемо поруч з рибою.
короп, фарширований ікрою і сухарями - фото крок 4
4. Кружечками наріжемо помідори і укладемо на тушку риби. Густа сметана не дозволить помідорів обсипатися. Сметаною, що залишилася змажемо зверху картоплю і помідори. Відправляємо в попередньо розігріту духовку і запікаємо до готовності.
короп, фарширований ікрою і сухарями - фото крок 5
5. Блюдо готово, можемо подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти