Короп, фарширований ікрою і сухарями
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сазана, фаршированого ікрою і сухарями. Риба виходить ніжною і дуже смачною.
Для приготування цієї страви найкраще підійде велика сазаніха з ікрою. У начинку підуть панірувальні сухарі, ароматні трави і ікра.
- Короп - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Спеції для риби - За смаком
- Перець, сіль - За смаком
- Картопля - 2 штуки
- Крем - За смаком
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Кріп - За смаком
1. Візьмемо великого сазана. Очищаємо луску, нутрощі випатрати. Гострим ножем робимо хрестоподібні надрізи. Морською сіллю і спеціями для риби натираємо тушку. Папером для запікання застелити деко, на всякий випадок змащуємо папір маслом. Укладаємо рибу на деко.
2. Очищаємо від плівки ікру цієї риби, очищаємо цибулю та нарізаємо його великими кубиками. Все змішуємо в мисці, додаємо сюди панірувальних сухарів, перець, сіль і кріп. Знову все перемішуємо.
3. Вийшла сумішшю нафаршіруем рибу. Намазуємо тушку риби густою сметаною. Очистимо картопля, наріжемо кружечками і укладемо поруч з рибою.
4. Кружечками наріжемо помідори і укладемо на тушку риби. Густа сметана не дозволить помідорів обсипатися. Сметаною, що залишилася змажемо зверху картоплю і помідори. Відправляємо в попередньо розігріту духовку і запікаємо до готовності.
5. Блюдо готово, можемо подавати до столу. Смачного!