Короп, фарширований грибами
(покроковий рецепт з фото)
Готується швидко і просто. Рибка буквально тане в роті, а аромат божественність!
Прекрасне блюдо для сімейної вечері. Якби короп не був таким кощавим, його можна було б приготувати і до святкового столу. А для смачного сімейної вечері така рибка в самий раз. Ніжне м'ясо риби просочується ароматом і смаком грибів з цибулею, і прямо тане в роті. Короп, фарширований грибами, приготований в домашніх умовах власноруч смачніше будь-яких ресторанних страв. Рецепт приготування коропа, фаршированого грибами з фото - перед вами. Ризикніть приготувати і ви не пошкодуєте:) Приємного вечора!
- Короп - 1-1, 5 кілограма
- Гриби - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
Карпа очистити від луски і нутрощів, видалити зябра і добре промити. Посолити і поперчити і всередині, і зовні.
Гриби очистити, вимити і нарізати на невеликі шматочки. Гриби можна брати будь-які, і лісові і печериці. Можна скористатися замороженими.
Обсмажувати гриби будемо на рослинному маслі. Коли більша частина рідини випаруватися, додамо дрібно нарізану цибулю.
Додаємо в гриби мелений перець і сіль за смаком. Смажимо до готовності лука.
Фаршируємо коропа грибами з цибулею. Невелику частину грибів залишимо. Нам знадобиться "подушка" під коропа.
Запікати фаршированого коропа будемо в рукаві. Викладаємо залишилися від фарширування гриби, а поверх них укладаємо коропа. Зав'язуємо кінці рукава і відправляємо коропа запікатися при температурі 180-200 градусів в духовку. Час запікання - 45-60 хвилин.