Рецепт Короп, фарширований грибами фото

Короп, фарширований грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Гриби, Короп
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в рукаві, Фаршировані

Готується швидко і просто. Рибка буквально тане в роті, а аромат божественність!

Прекрасне блюдо для сімейної вечері. Якби короп не був таким кощавим, його можна було б приготувати і до святкового столу. А для смачного сімейної вечері така рибка в самий раз. Ніжне м'ясо риби просочується ароматом і смаком грибів з цибулею, і прямо тане в роті. Короп, фарширований грибами, приготований в домашніх умовах власноруч смачніше будь-яких ресторанних страв. Рецепт приготування коропа, фаршированого грибами з фото - перед вами. Ризикніть приготувати і ви не пошкодуєте:) Приємного вечора!

  • Короп - 1-1, 5 кілограма
  • Гриби - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
короп, фарширований грибами - фото крок 1
Карпа очистити від луски і нутрощів, видалити зябра і добре промити. Посолити і поперчити і всередині, і зовні.
короп, фарширований грибами - фото крок 2
Гриби очистити, вимити і нарізати на невеликі шматочки. Гриби можна брати будь-які, і лісові і печериці. Можна скористатися замороженими.
короп, фарширований грибами - фото крок 3
Обсмажувати гриби будемо на рослинному маслі. Коли більша частина рідини випаруватися, додамо дрібно нарізану цибулю.
короп, фарширований грибами - фото крок 4
Додаємо в гриби мелений перець і сіль за смаком. Смажимо до готовності лука.
короп, фарширований грибами - фото крок 5
Фаршируємо коропа грибами з цибулею. Невелику частину грибів залишимо. Нам знадобиться "подушка" під коропа.
короп, фарширований грибами - фото крок 6
Запікати фаршированого коропа будемо в рукаві. Викладаємо залишилися від фарширування гриби, а поверх них укладаємо коропа. Зав'язуємо кінці рукава і відправляємо коропа запікатися при температурі 180-200 градусів в духовку. Час запікання - 45-60 хвилин.

Схожі рецепти