Короп, фарширований по-царськи
(покроковий рецепт з фото)
Короп, фарширований гречкою з грибами, запечений з гарніром з гарбуза, - це справжній святковий страва. Риба виходить не тільки дуже смачною, але і чудово виглядає на столі!
Аналогічним чином цілком можна фарширувати не тільки коропа, але і будь-яку придатну для фарширування рибу, наприклад, корифена, форель, щуку. Пробуйте, буде смачно!
- Короп - 1 штука
- Гречка варена - 1, 5 склянки
- Гриби - 200 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Гарбуз - 300 грам (гарнір)
- Лук червоний - 1 штука (гарнір)
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка (гарнір)
- Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка (гарнір)
- Цукор - 1 Ст. Ложка (гарнір)
- Сіль - За смаком (гарнір)
1. Для начинки цибулю і гриби наріжте.
2. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
3. Додайте гречку і яйце.
4. Гасіть хвилин 7, помішуючи.
5. У коропа видаліть зябра і нутрощі, розрізавши його по спині.
6. Начините коропа гречаної начинкою.
7. Для гарніру червону цибулю наріжте пір'ям.
8. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
9. Гарбуз наріжте кубиком і обсмажте на сковороді.
10. У жароміцних форму викладіть гарбуз і червоний лук, на них карпа. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
11. Смачного!