Рецепт Короп, фарширований по-царськи фото

Короп, фарширований по-царськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Короп
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Короп, фарширований гречкою з грибами, запечений з гарніром з гарбуза, - це справжній святковий страва. Риба виходить не тільки дуже смачною, але і чудово виглядає на столі!

Аналогічним чином цілком можна фарширувати не тільки коропа, але і будь-яку придатну для фарширування рибу, наприклад, корифена, форель, щуку. Пробуйте, буде смачно!

  • Короп - 1 штука
  • Гречка варена - 1, 5 склянки
  • Гриби - 200 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Гарбуз - 300 грам (гарнір)
  • Лук червоний - 1 штука (гарнір)
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка (гарнір)
  • Оцет бальзамічний - 1 Ст. Ложка (гарнір)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка (гарнір)
  • Сіль - За смаком (гарнір)
короп, фарширований по-царськи - фото крок 1
1. Для начинки цибулю і гриби наріжте.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 2
2. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 3
3. Додайте гречку і яйце.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 4
4. Гасіть хвилин 7, помішуючи.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 5
5. У коропа видаліть зябра і нутрощі, розрізавши його по спині.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 6
6. Начините коропа гречаної начинкою.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 7
7. Для гарніру червону цибулю наріжте пір'ям.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 8
8. Обсмажте на сковороді з додаванням олії.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 9
9. Гарбуз наріжте кубиком і обсмажте на сковороді.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 10
10. У жароміцних форму викладіть гарбуз і червоний лук, на них карпа. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
короп, фарширований по-царськи - фото крок 11
11. Смачного!

Схожі рецепти