Скумбрія по-царськи
(покроковий рецепт з фото)
Навіть скромна рибка скумбрія може стати "королевою столу", якщо приготувати її за цим рецептом, "skumbriya королівський" готується дуже просто, а виглядає просто шикарно.
Якщо не знаєте як красиво, смачно і досить бюджетно накрити стіл, то "скумбрія по-царськи" вам на допомогу, готувати легко, виходить ефектно і смачно. Як приготувати рибу за цим рецептом, дивіться в покрокової інструкції до рецептом.
- Скумбрія - 1 Склянка
- Яйця відварні - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солоні або консервовані огірки - 2 штуки
- Приправа для риби - 1 Чайна ложка
- Желатин - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти, яйця краще заздалегідь відварити.
Обробити скумбрію на філе, видаліть дрібні кісточки.
Натріть на тертці моркву.
Поріжте огірки. В даному рецепті вони нарізані кружальцями, але я б рекомендувала нарізати брусочками, так вони будуть виглядати більш фактурно на зрізі.
Поріжте кружечками яйця. Для більш фактурного розрізу, краще різати яйця половинками вздовж.
Застелите обробну дошку подвійним шаром харчової плівки, викладіть на плівку філе скумбрії шкіркою вниз, трохи підсолити і посипте спеціями для риби, посипте желатином, викладіть моркву, яйця.
Далі викладіть шар огірків, зверху посипте желатином.
Накрийте другою половинкою філе, яку трохи підсолити і присипте спеціями для риби.
Оберніть скумбрію щільно харчовою плівкою, на якій вона лежала. Зробіть ще один шар плівки.
Обвяжіте шпагатом. Покладіть рибу в киплячу воду на 20 хвилин з моменту закипання.
Приберіть скумбрію в холодильник до повного охолодження.
Подавайте "скумбрію по-царськи" на салатних листках або на хлібі, прикрасивши зеленню і овочами.
Рибка виходить дуже апетитною і смачною.