Шашлик по-царськи
(покроковий рецепт з фото)
А чи пробували ви шашлик по-царськи? Приготувати його не так вже й складно, але результат схвалюють все. Мій брат вже останні років п'ять робить тільки такий шашлик! Рекомендую і вам спробувати!
Приготувати шашлик по-царськи означає приготувати справжні ласощі. Коли м'ясо смажиться великими шматками, воно зберігає свою соковитість і крім того, ви можете упиватися в нього зубами як первісна людина, отримуючи справжню насолоду! Шашлик по-царськи можна також робити зі свинини. На шампурах крім грибів раджу також смажити різні овочі.
Успіхів і приємного апетиту!
- Баранина - 1 кілограм (свіжа)
- Коріандр мелений - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Гриби, овочі - За смаком
Корейку ретельно промити і порізати на порційні шматки.
З масла, перцю, солі і спецій робимо маринад.
Маринад додаємо маслу і все добре перемішуємо. Ми залишаємо баранину на 2 годину.
Підготувати хороші вугілля для смаження шашлику.
Смажимо шашлик з усіх боків до золотистої скоринки.
Слідом смажимо гриби.