Рецепт Шашлик по-царськи фото

Шашлик по-царськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

А чи пробували ви шашлик по-царськи? Приготувати його не так вже й складно, але результат схвалюють все. Мій брат вже останні років п'ять робить тільки такий шашлик! Рекомендую і вам спробувати!

Опис приготування:

Приготувати шашлик по-царськи означає приготувати справжні ласощі. Коли м'ясо смажиться великими шматками, воно зберігає свою соковитість і крім того, ви можете упиватися в нього зубами як первісна людина, отримуючи справжню насолоду! Шашлик по-царськи можна також робити зі свинини. На шампурах крім грибів раджу також смажити різні овочі.

Успіхів і приємного апетиту!

  • Баранина - 1 кілограм (свіжа)
  • Коріандр мелений - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Гриби, овочі - За смаком
шашлик по-царськи - фото крок 1
Корейку ретельно промити і порізати на порційні шматки.
шашлик по-царськи - фото крок 2
З масла, перцю, солі і спецій робимо маринад.
шашлик по-царськи - фото крок 3
Маринад додаємо маслу і все добре перемішуємо. Ми залишаємо баранину на 2 годину.
шашлик по-царськи - фото крок 4
Підготувати хороші вугілля для смаження шашлику.
шашлик по-царськи - фото крок 5
Смажимо шашлик з усіх боків до золотистої скоринки.
шашлик по-царськи - фото крок 6
Слідом смажимо гриби.

Схожі рецепти