Рецепт Вірменський шашлик зі свинини фото

Вірменський шашлик зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Які посиденьки з друзями на природі без шашликів? Можна зробити курячий (більш бюджетний варіант), бараний, яловичий або свинячий. Розповім рецепт, як приготувати вірменський шашлик зі свинини.

Опис приготування:

У різних країнах шашлики готують по-своєму. Одні люблять більше пряний варіант: з додаванням перцю і спецій. Інші ж навпаки, люблять ніжне м'ясо, тому маринують його в кефірі і ароматних травах. До столу шашлики подають гарячими, з томатним соусом і коржем.

Я показую, мабуть, один з найпростіших способів приготування.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Сіль, чорний перець - За смаком
1
М'ясо вимийте і наріжте шматочками (близько 5 сантиметрів), потім перекладіть в скляну миску.
2
Очистіть цибулю і розріжте його на 2 частини, потім наріжте тонкими півкільцями, додайте в миску до м'яса.
3
Посоліть і поперчіть м'ясо, потім зробіть «масаж», розминаючи цибулю з м'ясом, і відправте його на 3 дня в холодильник.
4
Кожен день діставайте м'ясо і перекладайте його в іншу ємність, щоб позбутися від утворилася рідини.
5
На третій день дістаньте м'ясо і розподіліть його на шампури. Обсмажуйте на мангалі (на вугіллі) близько 15-20 хвилин, перевертаючи.
6
Подавайте шашлик гарячим, знявши його з шампура, і додайте пару гілочок зелені.

Схожі рецепти