Справжній вірменський шашлик
(покроковий рецепт з фото)
На Кавказі точно знають толк в хороших шашликах. Тому там так багато суперечок про те, хто найкраще їх готує. Я в цій суперечці брати участь не хочу, люблю все! Мені дуже сподобався цей рецепт.
Ви теж можете ознайомитися з тим, як приготувати справжній вірменський шашлик. Маринування буде проходити в рослинному маслі, що трохи незвично. М'ясо запікається після такого дуже швидко. До шашлику ідеально підійдуть овочі на мангалі і свіжий салатик з зеленню. Давайте приступимо до готування!
- Свиняча корейка - 1, 5 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 600 грам
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
- Перець горошком чорний - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний - За смаком
- Сіль - За смаком
Масло влийте в підходящий посуд для маринування. У нього додайте сіль, а також перемолу обидва види перцю.
У маринад додайте очищений лук, нарізаний четвертинками. Залиште його в маслі на хвилин 20.
М'ясо порізати шматочками, перекладіть в маринад. Залиште його на 1 годину при кімнатній температурі.
Шматочки свинини насадити на шампури, чергуючи їх з цибулею. Надішліть шашлик на мангал.
Готуйте шашлик близько 7-10 хвилин, перевертаючи його. Смачного!