Рецепт Справжній шашлик з баранини фото

Справжній шашлик з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
М'ясо , Баранина
ПП рецепти
На природу , На святковий стіл
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 5
Час приготування: 13 г. 0 хв.

В маринаді для цього шашлику використовується мінімум спецій, щоб підкреслити справжній смак і аромат баранячого м'яса. У приготуванні немає нічого складного, спробуйте самі.

Опис приготування:

М'ясо для баранячого шашлику будемо маринувати в цибульному маринаді. Для цього поріжте 4 цибулини півкільцями і розімніть їх з сіллю. Змішайте цибулю з шматками м'яса, додайте перець і перемішайте. Решта цибулю поріжте товстими кільцями. Викладіть в посуд для маринування частина кілець цибулі, потім частина м'яса, додайте лавровий лист, потім повторіть шари, поки не закінчаться інгредієнти. Останній шар повинен бути з лука. Залиште маринуватися на 12 годин. Перед смаженням шашликів приготуйте винну заправку. Для цього змішайте вино, соєвий соус і оливкове масло і добре збийте пензликом. Нанизати м'ясо на шампура чергуючи з кільцями цибулі і смажте до готовності, періодично змащуючи винної заправкою. Відразу подавайте на стіл. Смачного!

  • Баранина - 1, 2 кілограма
  • Цибуля - 8 штук
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
справжній шашлик з баранини - фото крок 1
Половину цибулі наріжте півкільцями.
справжній шашлик з баранини - фото крок 2
Приправити сіллю і Omnitel руками, щоб цибуля пустила сік.
справжній шашлик з баранини - фото крок 3
Наріжте м'ясо шматочками.
справжній шашлик з баранини - фото крок 4
Додати сіль его, додайте перець за смаком і цибулю. Добре перемішайте.
справжній шашлик з баранини - фото крок 5
Що залишився лук наріжте товстими кільцями.
справжній шашлик з баранини - фото крок 6
У велику миску викладіть шар з кілець цибулі, не його частина м'яса і пару листочків лавра. Потім знову лук, шару м'яса з лавровим листом і так далі. Зверху повинен бути шар цибулі. Потім залиште м'ясо маринуватися на холоді протягом 12 годин.
справжній шашлик з баранини - фото крок 7
Перед приготуванням м'яса, підготуйте винну заправку. Для цього змішайте вино, соєвий соус і оливкове масло і добре збийте пензликом.
справжній шашлик з баранини - фото крок 8
Нанизати м'ясо на шампура чергуючи з кільцями цибулі і смажте до готовності, періодично змащуючи винної заправкою. Відразу подавайте на стіл.

Схожі рецепти