Рецепт Борщ справжній фото

Борщ справжній
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У кожної господині в запасі є свій рецепт борщу. Мені мій дістався від бабусі. Вона готувала борщ незвичайним чином. Від того чи борщ має такий смак чи ні - не знаю, але він приголомшливий.

Опис приготування:

Українська кухня багатогранна і неповторна! Страви української кухні користуються популярністю, завдяки своєму чудовому смаку. Спробуйте приготувати борщ вдома!

  • Капуста - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вода - 1 кілограм
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Сіль, цукор, спеції - За смаком
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • М'ясо птиці (з ноги) - 400 грам
борщ справжній - фото крок 1
Будь-яке м'ясо для борщу потрібно спочатку вимити, потім укласти в каструлю і залити водою. Ставимо варитися. Як тільки вода закипить, киньте в каструлю 2 цілі половинки болгарського перцю. Нехай варяться разом.
борщ справжній - фото крок 2
Моркву і цибулю потрібно очистити і подрібнити.
борщ справжній - фото крок 3
Капусту білокачанну наріжте тонкою соломкою.
борщ справжній - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажити цибулю. Додайте моркву.
борщ справжній - фото крок 5
Додайте в зажарку буряк (70%) і томатний сік. Гасіть все разом, помішуючи.
борщ справжній - фото крок 6
Частину, що залишилася буряк (30%) киньте в киплячий бульйон. Очистіть і наріжте кубиками картоплю. Коли буряк в бульйоні стане світлою, додайте картоплю.
борщ справжній - фото крок 7
У киплячий бульйон додайте капусту. Варіть 15 хвилин. Додайте сіль, спеції і зажарку.
борщ справжній - фото крок 8
У самому кінці варіння додайте в борщ чайну ложку столового оцту. Він закріпить колір борщу, а смак зробить яскравіше.
Подавати борщ можна як зі сметаною, так і без неї.

Схожі рецепти