Рецепт Справжній борщ фото

Справжній борщ
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Борщ - це багатокомпонентна, складне, але дуже смачна страва української кухні. Його готують до обіду, оскільки він ситний і вітамінний. Розповім про рецепт, як приготувати справжній борщ.

Опис приготування:

У нашій країні борщ - частий гість на обідньому столі. Тарілочка борщу в обід - це смачно і ситно. Його подають зі сметаною, з часником, із зеленню або заправкою з перекрученого через м'ясорубку сала. Є варіації холодного борщу, проте, гарячий мені більше до душі.

  • Свинина - 0, 6-0, 7 кілограма
  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 4-6 штук
  • Капуста - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Томатний сік - 0, 8 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Перець - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - За смаком
  • Крем - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
справжній борщ - фото крок 1
1. У каструлю викладіть м'ясо і залийте його 4 літрами води, надішліть на вогонь і варіть близько двох годин, потім видаліть і остудіть м'ясо, наріжте його шматочками. Перекладіть м'ясо в бульйон і поверніть його на вогонь.
справжній борщ - фото крок 2
2. Очистіть буряк і натріть її на крупній тертці, надішліть буряк в каструлю після закипання, потім зменшіть вогонь і варіть на слабкому вогні.
справжній борщ - фото крок 3
3. Очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками.
справжній борщ - фото крок 4
4. Додайте нарізану картоплю в каструлю до буряка і м'яса.
справжній борщ - фото крок 5
5. Вимийте капусту і наріжте її тонкою соломкою.
справжній борщ - фото крок 6
6. Перекладіть капусту в каструлю до решти інгредієнтів, перемішайте.
справжній борщ - фото крок 7
7. Очистіть цибулину і обполосніть її холодною водою, нарубати її дрібно.
справжній борщ - фото крок 8
8. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і відправте лук, обсмажуйте до золотистого кольору.
справжній борщ - фото крок 9
9. Очистіть моркву, потім сполосніть її. Натріть моркву на крупній тертці.
справжній борщ - фото крок 10
10. Очистіть солодкий салатний перець від насіння і вимийте гарненько, потім наріжте тонкими півкільцями або кубиками.
справжній борщ - фото крок 11
11. До цибулі викладіть підготовлену моркву, через 1- 2 хвилини додайте перець.
справжній борщ - фото крок 12
12. Залийте вміст каструлі томатним соком, додайте подрібнений часник, сіль і poperčite, Тушіте 5-7 хвилин.
справжній борщ - фото крок 13
13. Перекладіть піджарку в каструлю, доведіть її вміст до кипіння і варіть 20-30 хвилин, приправити сіллю.
справжній борщ - фото крок 14
14. Розлийте борщ по тарілках відразу після приготування, прикрасьте сметаною і зеленню.

Схожі рецепти