Справжній борщ
(покроковий рецепт з фото)
Борщ - це багатокомпонентна, складне, але дуже смачна страва української кухні. Його готують до обіду, оскільки він ситний і вітамінний. Розповім про рецепт, як приготувати справжній борщ.
У нашій країні борщ - частий гість на обідньому столі. Тарілочка борщу в обід - це смачно і ситно. Його подають зі сметаною, з часником, із зеленню або заправкою з перекрученого через м'ясорубку сала. Є варіації холодного борщу, проте, гарячий мені більше до душі.
- Свинина - 0, 6-0, 7 кілограма
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 4-6 штук
- Капуста - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Томатний сік - 0, 8 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Перець - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
- Крем - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
1. У каструлю викладіть м'ясо і залийте його 4 літрами води, надішліть на вогонь і варіть близько двох годин, потім видаліть і остудіть м'ясо, наріжте його шматочками. Перекладіть м'ясо в бульйон і поверніть його на вогонь.
2. Очистіть буряк і натріть її на крупній тертці, надішліть буряк в каструлю після закипання, потім зменшіть вогонь і варіть на слабкому вогні.
3. Очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками.
4. Додайте нарізану картоплю в каструлю до буряка і м'яса.
5. Вимийте капусту і наріжте її тонкою соломкою.
6. Перекладіть капусту в каструлю до решти інгредієнтів, перемішайте.
7. Очистіть цибулину і обполосніть її холодною водою, нарубати її дрібно.
8. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і відправте лук, обсмажуйте до золотистого кольору.
9. Очистіть моркву, потім сполосніть її. Натріть моркву на крупній тертці.
10. Очистіть солодкий салатний перець від насіння і вимийте гарненько, потім наріжте тонкими півкільцями або кубиками.
11. До цибулі викладіть підготовлену моркву, через 1- 2 хвилини додайте перець.
12. Залийте вміст каструлі томатним соком, додайте подрібнений часник, сіль і poperčite, Тушіте 5-7 хвилин.
13. Перекладіть піджарку в каструлю, доведіть її вміст до кипіння і варіть 20-30 хвилин, приправити сіллю.
14. Розлийте борщ по тарілках відразу після приготування, прикрасьте сметаною і зеленню.