Фарширована скумбрія
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування фаршированої скумбрії. Фарширована скумбрія буде не тільки хорошою закускою, але і справжнім святковим блюдом.
Для приготування фаршированої скумбрії в даному рецепті використовуються цибуля, морква, соняшникова олія і майонез. Подавати її можна гарячої або холодної.
- Морква - 100 грам
- Свіжа скумбрія - 1 штука
- Солі і перцю - За смаком
- Манька - 30 грам
- Майонез - 40 грам
- Цибуля - 40 грам
- Олії соняшникової - 30 грам
1. В першу чергу ретельно очищаємо скумбрію, випатрати нутрощі і промиваємо. Всі плівки з риби видаляємо, потім вирізаємо у риби хребет.
2. Нарізаємо кубиками цибулю, на крупній тертці натираємо моркву. До готовності обсмажуємо приготовані морква і цибуля. Додаємо в зажарку манку, солимо і перчимо. Даємо масі повністю охолонути.
3. Зсередини змащуємо скумбрію майонезом. Акуратно наповнюємо фаршем скумбрію.
4. Потім нитками скумбрію зашиваємо. Тепер майонезом змащуємо рибу зовні. Обмащуємо тонким шаром.
5. Фольгу викладаємо на деко, рослинним маслом скроплюємо. Фаршировану скумбрію акуратно викладаємо на фольгу. Відправляємо хвилин на 15 пекти в попередньо розігріту духовку, температура до 200 градусів, потім зменшимо температуру, і хвилин 20 запікаємо ще.
6. Блюдо готово. Подавати можна скумбрію холодної або гарячої.