Рецепт Фарширована скумбрія фото

Фарширована скумбрія
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

Рецепт приготування фаршированої скумбрії. Фарширована скумбрія буде не тільки хорошою закускою, але і справжнім святковим блюдом.

Для приготування фаршированої скумбрії в даному рецепті використовуються цибуля, морква, соняшникова олія і майонез. Подавати її можна гарячої або холодної.

  • Морква - 100 грам
  • Свіжа скумбрія - 1 штука
  • Солі і перцю - За смаком
  • Манька - 30 грам
  • Майонез - 40 грам
  • Цибуля - 40 грам
  • Олії соняшникової - 30 грам
фарширована скумбрія - фото крок 1
1. В першу чергу ретельно очищаємо скумбрію, випатрати нутрощі і промиваємо. Всі плівки з риби видаляємо, потім вирізаємо у риби хребет.
фарширована скумбрія - фото крок 2
2. Нарізаємо кубиками цибулю, на крупній тертці натираємо моркву. До готовності обсмажуємо приготовані морква і цибуля. Додаємо в зажарку манку, солимо і перчимо. Даємо масі повністю охолонути.
фарширована скумбрія - фото крок 3
3. Зсередини змащуємо скумбрію майонезом. Акуратно наповнюємо фаршем скумбрію.
фарширована скумбрія - фото крок 4
4. Потім нитками скумбрію зашиваємо. Тепер майонезом змащуємо рибу зовні. Обмащуємо тонким шаром.
фарширована скумбрія - фото крок 5
5. Фольгу викладаємо на деко, рослинним маслом скроплюємо. Фаршировану скумбрію акуратно викладаємо на фольгу. Відправляємо хвилин на 15 пекти в попередньо розігріту духовку, температура до 200 градусів, потім зменшимо температуру, і хвилин 20 запікаємо ще.
фарширована скумбрія - фото крок 6
6. Блюдо готово. Подавати можна скумбрію холодної або гарячої.

Схожі рецепти