Рецепт Скумбрія фарширована з желатином і яйцем фото

Скумбрія фарширована з желатином і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Яйця, Желатин, Скумбрія
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Фаршировані

Якщо ви ще роздумуєте чим пригостити своїх гостей, то зверніть увагу на рецепт рибної закуски з скумбрії. Звичайно потрібен час на її приготування, зате ваші старання оцінять по достоїнству.

Для фарширування можна взяти перепелині яйця, вони меншого розміру і за смаком не поступаються. Не нехтуйте часом охолодження, це запорука щільних шматочків, що не розваляться при нарізці.

  • Скумбрія - 1 штука (велика)
  • Морква - 1/2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Шпинат - 80 грам (свіжий або заморожений)
  • Спеції - За смаком (для риби)
  • Желатин - 10 грам (порошковий)
  • Яйця - 1-2 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 2
Лук наріжте подрібніше і обсмажте в 2 ст.Л. Рослинної олії.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 3
Додайте в сковороду з цибулею ще столову ложку масла, натерту на дрібній тертці моркву і обсмажте все разом.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 4
За пару хвилин до закінчення обсмажування, додайте шпинат. Перемішайте, дочекайтеся закінчення процесу обсмажування. Додати сіль, додайте перець, накрийте кришкою і залиште в такому вигляді на 10 хвилин. Після кришку зніміть.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 5
Скумбрію вимийте, видаліть голову, хвіст, нутрощі, всі можливі кістки.
Дошку застеліть харчовою плівкою. Краще якщо це буде кілька шарів. Викладіть на плівку підготовлену рибу.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 6
Рибу посипте спеціями для риби і желатином.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 7
Розкладіть рівним шаром обсмажені овочі.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 8
На одній половині скумбрії розкладіть нарізане кругляшками яйце. Його може знадобитися трохи менше, залежить від розміру риби.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 9
Підніміть краю плівки з двох сторін одночасно, як би сполучаючи рибу і закрутіть в рулет. Згортається риба без зусиль, все що буде "вилазити" за межі рулету, заправте назад всередину. Максимально туго скрутіть кінці плівки. Перекладіть рулет в рукав для запікання і закрутіть по краях як цукерку.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 10
У широку каструлю налийте воду, доведіть до кипіння. Опустіть в неї підготовлену рибу і варіть при слабкому кипінні 35 хвилин.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 11
По закінченню часу, скумбрію дістаньте з води і покладіть під гніт на 1 час. Після приберіть в холодильник мінімум на 2 годину.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 12
Перед подачею рибу наріжте порційними шматочками.
скумбрія фарширована з желатином і яйцем - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти