Рецепт Скумбрія з желатином і морквою фото

Скумбрія з желатином і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Морква, Желатин, Скумбрія
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Скумбрія з желатином і морквою - відмінна холодна закуска, яку можна подати до столу в будні і свята. Ніжна, смачна скумбрія з овочами.

Скумбрію з желатином і морквою приготувати дуже просто. Вона виходить незвичайне ніжною і смачною. По суті це рулет. Головне тут туго загорнути рибу в харчову плівку і потім добре її охолодити. Ця чудова холодна закуска напевно сподобається всім любителям риби.

  • Скумбрія - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Желатин - 10 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування скумбрії з морквою.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 2
Скумбрію попатраєте, ображати плавники і голову. Добре помийте всередині і зовні. Видаліть чорну плівку в черевці.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 3
Розріжте тушку риби уздовж, але не до кінця. Видаліть кісточки.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 4
Посоліть і поперчіть скумбрію всередині.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 5
Посипте всередині сухим желатином.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 6
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і дрібно наріжте. Викладіть в сковороду.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 7
Морква очистіть, помийте і натріть на тертці. Додайте до цибулі в сковороду.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 8
Налийте соняшникову олію і тушкуйте цибулю з морквою до м'якості, періодично перемішуючи.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 9
Після цибулю з морквою охолодіть і викладіть на одне половину скумбрії.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 10
З'єднайте обидві половинки риби.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 11
Щільно загорніть скумбрію в кілька шарів харчової плівки.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 12
Обвяжіте рулет з скумбрії нитками.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 13
Викладіть скумбрію в каструлю, налийте воду. Сезон з солоною водою за смаком. Доведіть до кипіння вміст каструлі. Варіть рибу на невеликому вогні 20 хвилин. Після дістаньте з каструлі, остудіть і відправте в холод на кілька годин.
скумбрія з желатином і морквою - фото крок 14
Дістаньте рулет зі скумбрії з холодильника і наріжте на порції. Можна подавати до столу.

Схожі рецепти