Скумбрія з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва не тільки неймовірно смачне, але і дуже красиве. Гарна ідея для корисного сімейного обіду або вечері - простий рецепт скумбрії з морквою і цибулею, який вимагає не більше 25 хвилин.
Ця пікантна і апетитна скумбрія з морквою і цибулею в домашніх умовах може стати відмінним варіантом легкого вечері. При бажанні блюдо можна доповнити гарніром до смаку або овочами. Дивовижне поєднання гострого і солоного соусу надає рибі неймовірний смак.
- Скумбрія - 2 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Пір'я зеленої цибулі - За смаком
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1 щіпка
1. Насамперед необхідно вимити рибу і видалити хребет. Філе нарізати невеликими шматочками (при бажанні кістки можна не видаляти).
2. В рецепт приготування скумбрії з морквою і цибулею можна використовувати як білий, так і зелену цибулю. Його потрібно подрібнити трохи і відправити на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Очистити моркву і нарізати брусочками або тонкими стрічками за допомогою овочерізки.
3. Додати на сковороду моркву і обсмажити пару хвилин. Додати трохи соєвого соусу і згасити на середньому вогні.
4. На окремій сковороді з рослинним маслом обсмажити рибу на сильному вогні до появи скоринки.
5. На сковороду до овочів додати томатний соус. Можна додати соус чилі, щоб скумбрія з морквою і цибулею в домашніх умовах була гострою.
6. З'єднати рибу з овочами і згасити до повної готовності, акуратно перемішуючи. Готову страву відразу подавати до столу.