Рецепт Тушкована скумбрія з цибулею і морквою фото

Тушкована скумбрія з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля , Скумбрія
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Тушкована скумбрія з цибулею і морквою відмінна заміна повсякденному смаженої риби або прісної вареної. Блюдо просте в приготуванні, смачне і корисне, а риба просто тане в роті.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування тушкованої скумбрії з цибулею і морквою мабуть найпростіший, але це не означає, що страва вийде несмачним. Воно доступне всім, адже ніяких дорогих продуктів ми не використовуємо. А риба з овочами виходить дивовижно смачною - скумбрія виходить соковитою, а овочі просочуються соками риби. Приготуйте тушковану скумбрію з цибулею і морквою і ви отримаєте смачний і ситний вечеря.

  • Скумбрія - 700 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Вода - 5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Перець горошком - 1/2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
тушкована скумбрія з цибулею і морквою - фото крок 1
Насамперед займемося рибою - почистимо і видалимо плавники, голову, нутрощі і добре промиємо. Далі нарізаємо скумбрію невеликими порційними шматками.
тушкована скумбрія з цибулею і морквою - фото крок 2
Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
тушкована скумбрія з цибулею і морквою - фото крок 3
Морквину нарізаємо красивою соломкою або використовуємо спеціальну терку.
тушкована скумбрія з цибулею і морквою - фото крок 4
Змішуємо моркву і цибулю. У каструлю, в якій будемо гасити рибу, відправляємо частина овочів.
тушкована скумбрія з цибулею і морквою - фото крок 5
На овочі викладаємо нарізану скумбрію. Додаємо перець горошком, сіль і шматочки лаврового листа.
тушкована скумбрія з цибулею і морквою - фото крок 6
Зверху на скумбрію викладаємо інші овочі, заливаємо все водою, щоб вона трохи не доходила до верхнього краю овочів. Додаємо рослинне масло. Ставимо на маленький вогонь гасити під закритою кришкою хвилин 30.

Схожі рецепти