Риба, тушкована з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом риби, тушкованою з морквою і цибулею. Рецепт класичний - ситна і смачна риба в білому соусі з соковитими овочами. Добре поєднується з картопляним пюре. Рекомендую!
Це відмінний рецепт приготування риби, тушкованою з морквою і цибулею. Якщо любите м'яку рибу, тушкуйте довго. Якщо любите рибу без підливи - додайте менше води і більше сметани. Словом, рецепт можна поміняти під свої смаки, головне, що інгредієнти все прості і доступні!
- Файл тілапія - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Вода - 2 склянки (можна замінити на бульйон)
- Спеції - За смаком
1. Виймаємо кісточки і нарізаємо рибу порційними шматочками. Посипаємо спеціями і сіллю. Можна побризкати лимонним соком. Нехай постоїть.
2. Цибулю і моркву тим часом подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі.
3. Додамо рибу, обсмажити до рум'яності. Зменшуємо вогонь, додамо сметану і воду. Спеції - за смаком. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності риби.
4. От і все! Смачного!