Рецепт Риба, тушкована з морквою і цибулею фото

Риба, тушкована з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Ділюся простим рецептом риби, тушкованою з морквою і цибулею. Рецепт класичний - ситна і смачна риба в білому соусі з соковитими овочами. Добре поєднується з картопляним пюре. Рекомендую!

Опис приготування:

Це відмінний рецепт приготування риби, тушкованою з морквою і цибулею. Якщо любите м'яку рибу, тушкуйте довго. Якщо любите рибу без підливи - додайте менше води і більше сметани. Словом, рецепт можна поміняти під свої смаки, головне, що інгредієнти все прості і доступні!

  • Файл тілапія - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Вода - 2 склянки (можна замінити на бульйон)
  • Спеції - За смаком
риба, тушкована з морквою і цибулею - фото крок 1
1. Виймаємо кісточки і нарізаємо рибу порційними шматочками. Посипаємо спеціями і сіллю. Можна побризкати лимонним соком. Нехай постоїть.
риба, тушкована з морквою і цибулею - фото крок 2
2. Цибулю і моркву тим часом подрібнюємо і обсмажити на рослинному маслі.
риба, тушкована з морквою і цибулею - фото крок 3
3. Додамо рибу, обсмажити до рум'яності. Зменшуємо вогонь, додамо сметану і воду. Спеції - за смаком. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності риби.
риба, тушкована з морквою і цибулею - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти