Рецепт Тушкована риба з морквою і цибулею фото

Тушкована риба з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля , Минтай
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили загасити рибку з морквою і цибулею, то візьміть минтай. Це дуже ніжна і смачна риба, до того ж вона доступна всім, так як продається практично в кожному магазині і коштує недорого.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачну і корисну рибку, тушкуйте її на сковороді з овочами. Тоді вона буде ароматною і соковитою. До такої рибі ідеально підходить картопляне пюре як гарнір. Але ви можете класти будь-яку кашу або ж салат. Подивіться, як приготувати тушковану рибу з морквою і цибулею. За смаком в соус з моркви і цибулі раджу додати трохи томатної пасти.

  • Минтай - 1 кілограм
  • Цибуля - 800 грам
  • Морква - 700 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів
  • Паприка - 1/2 чайних ложки
  • Мелений чорний перець, сіль - За смаком
тушкована риба з морквою і цибулею - фото крок 1
Потрошеную рибу почистіть, відріжте голову і плавники. Потім розріжте її на порційні шматочки, постарайтеся при цьому видалити всі кістки.
тушкована риба з морквою і цибулею - фото крок 2
Перекладіть шматки риби в миску. Приправити сіллю і poperčite їх. Влийте трохи рослинного масла. Все перемішайте і залиште рибу маринуватися на пару годин в холодильнику.
тушкована риба з морквою і цибулею - фото крок 3
Візьміть тарілку або миску, всипте в неї борошно. Додайте в борошно паприку, мелений перець, перемішайте. Рибу обваляйте з усіх боків в борошні зі спеціями і обсмажте на розпеченому рослинному маслі в сковороді.
тушкована риба з морквою і цибулею - фото крок 4
Почистіть ріпчасту цибулю з морквою. Потім моркву натріть на крупній тертці, а цибулю наріжте кубиками. В окремій сковороді розігрійте олію і пасеруйте на ньому овочі протягом десяти хвилин.
тушкована риба з морквою і цибулею - фото крок 5
У сковороду з овочами влийте стакан води і дайте рідини закипіти. Викладіть до овочів обсмажені шматочки минтая і накрийте все кришкою. Потім тушкуйте на повільному вогні рибу з овочами десять хвилин так, щоб вода трохи випарувалася. Подавайте рибу з картопляним гарніром і зеленню.

Схожі рецепти