Рецепт Короп фарширований фото

Короп фарширований
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Гриби, Печериці, Короп
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Фаршировані

В ідеалі треба відразу ж готувати свіжоспійману рибу. Це не завжди можливо, тому доводиться заморожувати. Але деякі екземпляри все-таки виявляються на обробній дошці в свіжому вигляді.

Цього разу я підготувала для вас рецепт, в якому описано, як приготувати коропа, фаршированого печерицями в сметані. У підсумку вийде дуже м'яке і вершкове філе. Такі варіанти фарширування мені подобаються найбільше. Чи не занадто складні, але так вдало доповнюють смак і текстуру рибки, що просто пальчики оближеш.

  • Короп - 1 кілограм
  • Печериці - 6 штук
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Сухарі паніровочні - 0, 3 склянки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 3 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Вода - 0, 25 склянки
короп фарширований - фото крок 1
Печериці промийте і наріжте тонкими пластинками.
короп фарширований - фото крок 2
Перекладіть гриби в каструлю з товстим дном. Додайте до них сіль, воду і перець. Гасіть печериці на повільному вогні протягом 20 хвилин. Потім повністю злийте всю рідину.
короп фарширований - фото крок 3
Жовтки відокремте від білків. Потім розітріть їх з маслом, сіллю і сухарями.
короп фарширований - фото крок 4
А білки збийте віночком в піну.
короп фарширований - фото крок 5
Далі з'єднайте білки з жовтками і печерицями. Зробіть єдину масу.
короп фарширований - фото крок 6
Промийте і подрібніть зелень.
короп фарширований - фото крок 7
Carpe чистий і vиpotroshite, видаліть у нього зябра. Промийте і обсушіть тушку, а потім натріть її сіллю і перцем.
короп фарширований - фото крок 8
На фольгу налийте трохи води, навантаження від вище Карпов. Нафаршіруйте його грибною начинкою. Зашийте черевце ниткою. Посипте петрушкою і трохи змастіть верх маслом.
короп фарширований - фото крок 9
Приберіть рибу в розігріту до 160-170 градусів в духовку на 35 хвилин. Через цей час, дістаньте коропа. Промажьте його сметаною і полийте соком з фольги. Приберіть блюдо в духовку ще на 10 хвилин.
короп фарширований - фото крок 10
У готової риби вийміть нитки. Полийте її соком лимона. Додайте зелень. Смачного!

Схожі рецепти