Курячий рулет з сиром і томатами
(покроковий рецепт з фото)
Рулет за цим рецептом виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним! Набагато смачніше магазинного, а готується дуже легко.
Інгредієнти прості і доступні, а результат вас неодмінно порадує. Приготувати курячий рулет з сиром і томатами досить просто, обов'язково спробуйте цей рецепт! Виходить ошатне і апетитне блюдо, яке прикрасить не тільки повсякденне меню, але і будь-який святковий стіл. Відмінна заміна ковбасі! Дуже ніжно, соковитий і смачний! І для бутербродів знадобиться, і в якості закуски піде на раз-два.
- Грудка куряча - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир - 100 грам
- Спеції - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кріп - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Перець розрізати навпіл, видаліть насіння і наріжте кубиками. Обсмажте до м'якості.
У помідора зробіть з одного боку хрестоподібний надріз ножем і залийте окропом на 5 хвилин. Після чого зніміть шкірку і наріжте невеликими кубиками.
Сир також наріжте кубиками. Сир підійде будь-який, як плавлений, так і твердих сортів.
Зелень подрібніть, часник дрібно порубати ножем.
Акуратно відокремте філе грудки від кісток і розріжте гострим ножем кожне філе уздовж на дві половини. Посипте улюбленими спеціями, чорним меленим перцем і сіллю, втираючи спеції по обидва боки в м'ясо. Розкладіть філе на рівній поверхні внахлест один на одного.
Зверху рівномірно розподіліть обсмажену болгарський перець і нарізані помідори.
Викладіть нарізану кубиками сир.
Посипте все кропом і подрібненим часником.
Акуратно згорніть рулет і загорніть його в кілька шарів фольги. Для зручності, якщо робите рулет в перший раз, можна відразу розподілити філе на аркуші фольги, а вже потім згорнути його рулетом.
Запікайте рулет при 220 градусах близько 30 хвилин. Потім вийміть і повністю остудіть. Розгорніть фольгу і подайте рулет до столу, нарізавши на порції. Смачного!