Рецепт Брускетта з сьомгою фото

Брускетта з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
ПП рецепти
На вечерю , На полуденок , На швидку руку , На сніданок , Фуршет
Брускетта
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Брускетта з сьомгою - відмінна, швидка і проста в приготуванні закуска. До нашої брускетту, крім сьомги, ми додамо заправку зі свіжих овочів. Вийде відмінна закуска під вино.

Опис приготування:

Як пріготвоіть брускетту з сьомгою?

1. Спочатку займемося юагетом. Наріжте його скибочками. Викладіть скибочки на застелений пергаментом деко або решітку, збризніть оливковим маслом і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте, поки скибочки багета не підрум'яняться.

2. Сьомгу наріжте смужками.

3. Помідори і базилік промийте, просушіть паперовим рушником. Кілька маленьких листочків базиліка залиште для прикраси, інші подрібніть. Помідор наріжте невеликими кубиками і змішайте з подрібненим базиліком.

4. До подрібненим помідорів і базиліку додайте ложку оливкової олії, поперчіть.

5. Скибочки багета остудіть.

6. На хліб викладете овочеву заправку, зверху шматочок лосося, потім крапля сирного сиру і листочок базиліка.

Брускетта з сьомгою готова!

Пряітного апетиту!

  • Багет - 1 штука
  • Лосось - 120 грам
  • Сир - 1-2 Ст. Ложок
  • Помідори - 2 штуки
  • Базилік, листочки - 5-6 штук
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Чорний перець - - За смаком
Як пріготвоіть брускетту з сьомгою?

1. Спочатку займемося юагетом. Наріжте його скибочками. Викладіть скибочки на застелений пергаментом деко або решітку, збризніть оливковим маслом і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте, поки скибочки багета не підрум'яняться.

2. Сьомгу наріжте смужками.

3. Помідори і базилік промийте, просушіть паперовим рушником. Кілька маленьких листочків базиліка залиште для прикраси, інші подрібніть. Помідор наріжте невеликими кубиками і змішайте з подрібненим базиліком.

4. До подрібненим помідорів і базиліку додайте ложку оливкової олії, поперчіть.

5. Скибочки багета остудіть.

6. На хліб викладете овочеву заправку, зверху шматочок лосося, потім крапля сирного сиру і листочок базиліка.

Брускетта з сьомгою готова!

Пряітного апетиту!

Схожі рецепти