Брускетта з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Брускетта з сьомгою - відмінна, швидка і проста в приготуванні закуска. До нашої брускетту, крім сьомги, ми додамо заправку зі свіжих овочів. Вийде відмінна закуска під вино.
Як пріготвоіть брускетту з сьомгою?
1. Спочатку займемося юагетом. Наріжте його скибочками. Викладіть скибочки на застелений пергаментом деко або решітку, збризніть оливковим маслом і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте, поки скибочки багета не підрум'яняться.
2. Сьомгу наріжте смужками.
3. Помідори і базилік промийте, просушіть паперовим рушником. Кілька маленьких листочків базиліка залиште для прикраси, інші подрібніть. Помідор наріжте невеликими кубиками і змішайте з подрібненим базиліком.
4. До подрібненим помідорів і базиліку додайте ложку оливкової олії, поперчіть.
5. Скибочки багета остудіть.
6. На хліб викладете овочеву заправку, зверху шматочок лосося, потім крапля сирного сиру і листочок базиліка.
Брускетта з сьомгою готова!
Пряітного апетиту!
- Багет - 1 штука
- Лосось - 120 грам
- Сир - 1-2 Ст. Ложок
- Помідори - 2 штуки
- Базилік, листочки - 5-6 штук
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Цибулина - 1/2 штуки
- Чорний перець - - За смаком
1. Спочатку займемося юагетом. Наріжте його скибочками. Викладіть скибочки на застелений пергаментом деко або решітку, збризніть оливковим маслом і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте, поки скибочки багета не підрум'яняться.
2. Сьомгу наріжте смужками.
3. Помідори і базилік промийте, просушіть паперовим рушником. Кілька маленьких листочків базиліка залиште для прикраси, інші подрібніть. Помідор наріжте невеликими кубиками і змішайте з подрібненим базиліком.
4. До подрібненим помідорів і базиліку додайте ложку оливкової олії, поперчіть.
5. Скибочки багета остудіть.
6. На хліб викладете овочеву заправку, зверху шматочок лосося, потім крапля сирного сиру і листочок базиліка.
Брускетта з сьомгою готова!
Пряітного апетиту!