Рецепт Брускетта з песто фото

Брускетта з песто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Помідор, Черрі
ПП рецепти
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Брускетта з песто є класичну італійську закуску - помидорчик, вершковий сир або моцарелла, песто і хрусткий білий хліб. Таку закуску можна на сніданок подати, на полуденок.

Песто можна купити готовий, а можна приготувати і в домашніх умовах. Для песто потрібен пучое базиліка, жменю кедрових горішків, 50 г тертого пармезана, трохи оливкового масла і солі, кілька зубчиків часнику. Все перемелює і готово!

Отже, як приготувати брускетту з песто?

1. Багет наріжте скибочками.

2. Скибочки хліба збризніть оливковим маслом і відправте на хвилин 5 в розігріту до 160 градусів духовку.

3. Помідори черрі також можна прогріти, а можна просто промити і розрізати навпіл.

4. Кожен скибочку охололого багета змастіть сирним сиром, зверху намажте трохи песто і покладіть помідор.

Якщо у вас є свіжі листочки базиліку, то закуску можна прикрасити і ними.

Брускетта песто готова!

Подавайте в якості легкої закуски до святкового або буденному столу.

Смачного!

  • Багет - 1 штука
  • Помідори черрі - 6-8 штук
  • Песто - 4-5 Ст. Ложок
  • Сир - 4-5 Ст. Ложок (вершковий сир, моцарелла)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Песто можна купити готовий, а можна приготувати і в домашніх умовах. Для песто потрібен пучое базиліка, жменю кедрових горішків, 50 г тертого пармезана, трохи оливкового масла і солі, кілька зубчиків часнику. Все перемелює і готово!

Отже, як приготувати брускетту з песто?

1. Багет наріжте скибочками.

2. Скибочки хліба збризніть оливковим маслом і відправте на хвилин 5 в розігріту до 160 градусів духовку.

3. Помідори черрі також можна прогріти, а можна просто промити і розрізати навпіл.

4. Кожен скибочку охололого багета змастіть сирним сиром, зверху намажте трохи песто і покладіть помідор.

Якщо у вас є свіжі листочки базиліку, то закуску можна прикрасити і ними.

Брускетта песто готова!

Подавайте в якості легкої закуски до святкового або буденному столу.

Смачного!

Схожі рецепти