Брускетта з песто
(покроковий рецепт з фото)
Брускетта з песто є класичну італійську закуску - помидорчик, вершковий сир або моцарелла, песто і хрусткий білий хліб. Таку закуску можна на сніданок подати, на полуденок.
Песто можна купити готовий, а можна приготувати і в домашніх умовах. Для песто потрібен пучое базиліка, жменю кедрових горішків, 50 г тертого пармезана, трохи оливкового масла і солі, кілька зубчиків часнику. Все перемелює і готово!
Отже, як приготувати брускетту з песто?
1. Багет наріжте скибочками.
2. Скибочки хліба збризніть оливковим маслом і відправте на хвилин 5 в розігріту до 160 градусів духовку.
3. Помідори черрі також можна прогріти, а можна просто промити і розрізати навпіл.
4. Кожен скибочку охололого багета змастіть сирним сиром, зверху намажте трохи песто і покладіть помідор.
Якщо у вас є свіжі листочки базиліку, то закуску можна прикрасити і ними.
Брускетта песто готова!
Подавайте в якості легкої закуски до святкового або буденному столу.
Смачного!
- Багет - 1 штука
- Помідори черрі - 6-8 штук
- Песто - 4-5 Ст. Ложок
- Сир - 4-5 Ст. Ложок (вершковий сир, моцарелла)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Отже, як приготувати брускетту з песто?
1. Багет наріжте скибочками.
2. Скибочки хліба збризніть оливковим маслом і відправте на хвилин 5 в розігріту до 160 градусів духовку.
3. Помідори черрі також можна прогріти, а можна просто промити і розрізати навпіл.
4. Кожен скибочку охололого багета змастіть сирним сиром, зверху намажте трохи песто і покладіть помідор.
Якщо у вас є свіжі листочки базиліку, то закуску можна прикрасити і ними.
Брускетта песто готова!
Подавайте в якості легкої закуски до святкового або буденному столу.
Смачного!