Брускетта в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Не дарма кажуть, що все геніальне просто. Гарне підтвердження того - брускетта в духовці! Я їла цю смакоту на Мальті, і до сих пір пам'ятаю як це було смачно! Прості середземноморські продукти!
Свіжа легка Брускетта в духовці, це дуже приємна закуска. У країнах Середземномор'я її подають до супу, роблять бутерброди з тунцем, їдять просто так. Дуже смачний білий хліб, дуже смачне оливкова олія і стиглі соковиті помідори чудово поєднуються. У літній спекотний день ця закуска просто ідеальна. Беріть стиглі соковиті помідори. При бажанні можете зняти з них шкірку. Брускетту в духовці можна робити з томатною пастою, теж дуже смачно. Успіхів і приємного апетиту!
- Багет - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Помідори - 3 штуки
- Сіль - 34 чайних ложок
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Базилік - 2 чайних ложки
- Перець - За смаком
Підготувати продукти.
Хліб нарізати на шматки і змастити оливковою олією.
Порізати помідори, посолити, поперчити додати часник і базилік.
Помідори викласти на хліб.
Запікати в розігрітій до 220 градусів духовці п'ять хвилин. Смачного!