Рецепт Брускетта в духовці фото

Брускетта в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Брускетта
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

Не дарма кажуть, що все геніальне просто. Гарне підтвердження того - брускетта в духовці! Я їла цю смакоту на Мальті, і до сих пір пам'ятаю як це було смачно! Прості середземноморські продукти!

Опис приготування:

Свіжа легка Брускетта в духовці, це дуже приємна закуска. У країнах Середземномор'я її подають до супу, роблять бутерброди з тунцем, їдять просто так. Дуже смачний білий хліб, дуже смачне оливкова олія і стиглі соковиті помідори чудово поєднуються. У літній спекотний день ця закуска просто ідеальна. Беріть стиглі соковиті помідори. При бажанні можете зняти з них шкірку. Брускетту в духовці можна робити з томатною пастою, теж дуже смачно. Успіхів і приємного апетиту!

  • Багет - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідори - 3 штуки
  • Сіль - 34 чайних ложок
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Базилік - 2 чайних ложки
  • Перець - За смаком
брускетта в духовці - фото крок 1
Підготувати продукти.
брускетта в духовці - фото крок 2
Хліб нарізати на шматки і змастити оливковою олією.
брускетта в духовці - фото крок 3
Порізати помідори, посолити, поперчити додати часник і базилік.
брускетта в духовці - фото крок 4
Помідори викласти на хліб.
брускетта в духовці - фото крок 5
Запікати в розігрітій до 220 градусів духовці п'ять хвилин. Смачного!

Схожі рецепти