Рецепт Брускетта з сиром фото

Брускетта з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Сир
ПП рецепти
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , Фуршет
Брускетта
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Брускетта з сиром запікають у духовці, а овочі для неї треба обсмажити в сковороді. Додамо сюди помідорів, цибуля, свіжий базилік і тягучий сир. Подавайте таку закуску на свято або до напоїв.

Опис приготування:

Як приготувати брускетту з сиром?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Багет наріжте косими скибочками. Збризніть оливковим маслом. Можна намазати масло на скибочки багета пензликом.

3. Викладіть скибочки багета на решітку або деко і запікайте протягом 10 хвилин. Через п'ять хвилин з початку запікання переверніть скибочки на іншу сторону, якщо випікаєте на деку. Після закінчення 10 хвилин витягніть з духовки, посипте сіллю і перцем і остудіть.

4. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками.

5. Помідори також наріжте кубиками, а часник подрібніть.

6. У сковороді нагрійте пару ложок олії, на середньому вогні, помішуючи, обсмажте, цибуля до м'якості, потім додайте часник і помідори. Злегка потушьте. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. Рідина повинні випаруватися.

7. Овочеву заправку викладіть в миску і остудіть.

8. До смажених овочів додайте тертий сир, подрібнені маслини (якщо використовуєте) і перемішайте.

9. На скибочки багета викладіть овочеву заправку, зверху можна ще покласти тертого сиру і запечіть на деку в духовці. Витягуйте з духовки, коли сир розплавиться і почне пузиритися.

Брускетту з сиром прикрасьте листочками свіжого базиліку, злегка остудіть і подавайте.

Смачного!


  • Багет - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Цибулина - 1 штука (невелика)
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідори - 5-6 штук
  • Маслини - 8 штук
  • Тертий пармезан - 120 грам
  • Свіжий базилік - За смаком
Як приготувати брускетту з сиром?

1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.

2. Багет наріжте косими скибочками. Збризніть оливковим маслом. Можна намазати масло на скибочки багета пензликом.

3. Викладіть скибочки багета на решітку або деко і запікайте протягом 10 хвилин. Через п'ять хвилин з початку запікання переверніть скибочки на іншу сторону, якщо випікаєте на деку. Після закінчення 10 хвилин витягніть з духовки, посипте сіллю і перцем і остудіть.

4. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками.

5. Помідори також наріжте кубиками, а часник подрібніть.

6. У сковороді нагрійте пару ложок олії, на середньому вогні, помішуючи, обсмажте, цибуля до м'якості, потім додайте часник і помідори. Злегка потушьте. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. Рідина повинні випаруватися.

7. Овочеву заправку викладіть в миску і остудіть.

8. До смажених овочів додайте тертий сир, подрібнені маслини (якщо використовуєте) і перемішайте.

9. На скибочки багета викладіть овочеву заправку, зверху можна ще покласти тертого сиру і запечіть на деку в духовці. Витягуйте з духовки, коли сир розплавиться і почне пузиритися.

Брускетту з сиром прикрасьте листочками свіжого базиліку, злегка остудіть і подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти