Брускетта з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Брускетта з сиром запікають у духовці, а овочі для неї треба обсмажити в сковороді. Додамо сюди помідорів, цибуля, свіжий базилік і тягучий сир. Подавайте таку закуску на свято або до напоїв.
Як приготувати брускетту з сиром?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
2. Багет наріжте косими скибочками. Збризніть оливковим маслом. Можна намазати масло на скибочки багета пензликом.
3. Викладіть скибочки багета на решітку або деко і запікайте протягом 10 хвилин. Через п'ять хвилин з початку запікання переверніть скибочки на іншу сторону, якщо випікаєте на деку. Після закінчення 10 хвилин витягніть з духовки, посипте сіллю і перцем і остудіть.
4. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками.
5. Помідори також наріжте кубиками, а часник подрібніть.
6. У сковороді нагрійте пару ложок олії, на середньому вогні, помішуючи, обсмажте, цибуля до м'якості, потім додайте часник і помідори. Злегка потушьте. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. Рідина повинні випаруватися.
7. Овочеву заправку викладіть в миску і остудіть.
8. До смажених овочів додайте тертий сир, подрібнені маслини (якщо використовуєте) і перемішайте.
9. На скибочки багета викладіть овочеву заправку, зверху можна ще покласти тертого сиру і запечіть на деку в духовці. Витягуйте з духовки, коли сир розплавиться і почне пузиритися.
Брускетту з сиром прикрасьте листочками свіжого базиліку, злегка остудіть і подавайте.
Смачного!
- Багет - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Часник - 1 зубчик
- Помідори - 5-6 штук
- Маслини - 8 штук
- Тертий пармезан - 120 грам
- Свіжий базилік - За смаком
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів.
2. Багет наріжте косими скибочками. Збризніть оливковим маслом. Можна намазати масло на скибочки багета пензликом.
3. Викладіть скибочки багета на решітку або деко і запікайте протягом 10 хвилин. Через п'ять хвилин з початку запікання переверніть скибочки на іншу сторону, якщо випікаєте на деку. Після закінчення 10 хвилин витягніть з духовки, посипте сіллю і перцем і остудіть.
4. Lukovitsu чистий, наріжте невеликими кубиками.
5. Помідори також наріжте кубиками, а часник подрібніть.
6. У сковороді нагрійте пару ложок олії, на середньому вогні, помішуючи, обсмажте, цибуля до м'якості, потім додайте часник і помідори. Злегка потушьте. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. Рідина повинні випаруватися.
7. Овочеву заправку викладіть в миску і остудіть.
8. До смажених овочів додайте тертий сир, подрібнені маслини (якщо використовуєте) і перемішайте.
9. На скибочки багета викладіть овочеву заправку, зверху можна ще покласти тертого сиру і запечіть на деку в духовці. Витягуйте з духовки, коли сир розплавиться і почне пузиритися.
Брускетту з сиром прикрасьте листочками свіжого базиліку, злегка остудіть і подавайте.
Смачного!