Брускетта з грушею, сиром і горіхом
(покроковий рецепт з фото)
У кулінарній скарбничці будь-якої господині просто не може бути багато рецептів легких закусок, згодні? Один дуже класний варіант, як приготувати брускетту з грушею, сиром і горіхом якраз покажу.
Брускетта - відмінна ідея для фуршету, легкого перекусу і доповнення до святкового меню. Поєднання пікантного сиру, солодкої нотки фруктів, горішків і хрусткого хліба обов'язково припаде до душі вам і вашим гостям. Рекомендую запам'ятати рецепт і повторити його на своїй кухні.
- Хліб - 6 скибочок
- Горіхи - 12 штук
- Блакитний сир - 200 грам
- Груша - 1-2 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Наші інгредієнти.
2. Наріжте хліб тонкими скибочками, змастіть чуточкой масла.
3. Надішліть в духовку і підсушіть хліб, щоб він став хрустким.
4. Наріжте сир.
5. Викладіть у жароміцних форму хліб і зверху сир.
6. Додайте по парі горішків і відправте в духовку ще хвилин на 5, щоб сир розплавився.
7. Грушу очистіть і наріжте кубиками.
8. Доповніть брускетту перед подачею грушею і насолоджуйтеся результатом.
Смачного!
Смачного!