Сирна запіканка з грушею, родзинками і мигдальним горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Сирна випічка дуже корисна і апетитна, особливо, якщо її доповнити фруктами і горіхами. Ізюм, мигдальний горіх і шматочки груші додадуть цікавий і насичений смак запіканці. Спробуйте!
Успіх запіканки цілком залежить від сиру, так як це основний інгредієнт. Сир вибираємо добре віджатий і не кислий. Сирні запіканки готую з невеликою кількістю цукру, так смачніше і корисніше. Готову випічку можна доповнити медом. Як наповнювачі можна додавати сухофрукти і горіхи по своєму смаку, також гарні в запіканці свіжі фрукти, вони надають аромат і соковитість готового блюда.
- Сир - 700 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Кефір - 50 мілілітрів
- Груші - 2-3 штук
- Ізюм - 30-50 грам
- Мигдальний горіх - 30-50 грам
Підготуємо інгредієнти.
У миску вбиваємо яйця, додаємо сіль, цукор і збиваємо блендером.
Потім додаємо сир.
Вводимо кефір і борошно. Все перемішуємо.
Додаємо родзинки і колоті мигдальні горіхи.
Сирне тісто перекладаємо в силіконову форму для запікання. Груші нарізаємо шматочками і викладаємо довільно. Запіканку відправляємо в духовку хвилин на 40, розігріту до 180 градусів.
Сирна запіканка з грушею, родзинками і мигдальним горіхом готова. Остуджують і подаємо до столу. Смачного!