Персики фаршировані сиром з мигдальним горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Літні фруктові десерти наповнені яскравим смаком і ароматом! персики, фаршировані сиром готувати легко і швидко, а смак порадує навіть примхливих гурманів. Десерт корисний, готуйте і насолоджуйтеся!
Персики для десерту вибираємо стиглі, але, не надто м'які, щоб можна було розрізати і видалити кісточки. Сирну масу готуємо на свій смак, якщо сир сухий додаємо більше йогурту, якщо вологий менше, також, коригуємо кількість цукру в залежності від смаку сиру. Прикрашаємо за бажанням.
- Персики - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Йогурт натуральний - 1-2 чайних ложок
- Цукор - 1 чайних ложок
- Мигдальний горіх - 30 грам
- Шоколад чорний - За смаком
- М'ята - За смаком
Інгредієнти для приготування десерту.
У піалу кладемо сир, йогурт і цукор. Все перемішуємо.
Мигдаль подрібнюємо. Можна нарізати або перемолоти.
Подрібнений мигдаль додаємо в сирну масу і перемішуємо.
Персики моєму, розрізаємо навпіл по лінії помітною на персику та прокручуємо половинки в протилежні сторони. Кісточки видаляємо, а половинки персика кладемо на блюдця.
Персики наповнюємо сирною масою з мигдалем.
Посипаємо десерт тертим шоколадом.
Доповнимо листочками м'яти і цілим горіхом. Готово! Пригощайтеся на здоров'я.