Рецепт Спаржа з ​​мигдальним горіхом фото

Спаржа з ​​мигдальним горіхом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Горіхи, Мигдаль
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Корисний обід, Святковий обід
Гарніри

Спаржа з ​​мигдалем для мене абсолютна дивина! Одного разу я потрапила на обід до зразкової господині і спробувала красивий гарнір до котлет. Звичайно, довго захоплювалася, катувала рецепт і ось він перед вами!

Спаржу з мигдалем можна готувати відразу на сковороді, а можна попередньо відварити в каструлі. Спаржа готується не більше десяти хвилин, найкращий спосіб дізнатися чи готова вона, це спробувати. Мигдаль потрібно обов'язково почистити, щоб він не гірчить, а потім подрібнити. Обсмажувати мигдаль на маслі потрібно відразу з додаванням спецій. Спаржу на сковороді лопаткою весь час помішуйте, щоб вона рівномірно приготувалася. Спаржа з ​​мигдалем - відмінний ошатний гарнір! Успіхів і приємного апетиту!

  • Sparzha - 1 кілограм
  • Мигдаль - 30 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Сіль, перець - За смаком
спаржа з ​​мигдальним горіхом - фото крок 1
Розтопити масло на сковороді.
спаржа з ​​мигдальним горіхом - фото крок 2
Додати мигдаль і смажити, поки не зарум'яниться.
спаржа з ​​мигдальним горіхом - фото крок 3
За бажанням можна додати гострого перцю.
спаржа з ​​мигдальним горіхом - фото крок 4
Додати спаржу і готувати приблизно 8 хвилин, акуратно помішуючи.
спаржа з ​​мигдальним горіхом - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти