Спаржа з мигдальним горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Спаржа з мигдалем для мене абсолютна дивина! Одного разу я потрапила на обід до зразкової господині і спробувала красивий гарнір до котлет. Звичайно, довго захоплювалася, катувала рецепт і ось він перед вами!
Спаржу з мигдалем можна готувати відразу на сковороді, а можна попередньо відварити в каструлі. Спаржа готується не більше десяти хвилин, найкращий спосіб дізнатися чи готова вона, це спробувати. Мигдаль потрібно обов'язково почистити, щоб він не гірчить, а потім подрібнити. Обсмажувати мигдаль на маслі потрібно відразу з додаванням спецій. Спаржу на сковороді лопаткою весь час помішуйте, щоб вона рівномірно приготувалася. Спаржа з мигдалем - відмінний ошатний гарнір! Успіхів і приємного апетиту!
- Sparzha - 1 кілограм
- Мигдаль - 30 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Сіль, перець - За смаком
Розтопити масло на сковороді.
Додати мигдаль і смажити, поки не зарум'яниться.
За бажанням можна додати гострого перцю.
Додати спаржу і готувати приблизно 8 хвилин, акуратно помішуючи.
Смачного!