Рецепт Курка з мигдальним маслом фото

Курка з мигдальним маслом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Шукаєте, щоб приготувати, щоб було ситно і не зашкодило фігурі? Тоді вам сюди! Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати курку з мигдальним маслом. Рецепт дієтичної смачної курочки!

Опис приготування:

Рецепт безглютенової, безмолочной курки в соусі з мигдалевої олії, наповнений корисними овочами. Cukini, морква і болгарський перець відмінно поєднуються в цьому рецепті. Соус має незвичайний смак. Спробувавши цей рецепт отдажди, ви будете його робити знову і знову.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Кокосова стружка - 4 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Цукіні - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Сік лайма - 1, 5 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
курка з мигдальним маслом - фото крок 1
1. Наріжте філе на середні шматочки, обсмажте їх в двох столових ложках оливкової олії на сковороді протягом 5 хвилин, до готовності.
курка з мигдальним маслом - фото крок 2
2. Приготуйте соус. У глибокій ємності змішайте мигдальне масло, кокосову стружку, сік лайма, часник, імбир, кунжутне масло і сіль.
Після чого обсмажте овочі. В ту сковороду, де ви готували курку, налийте оливкова олія і додайте нарізані цукіні, морква, перець. Готуйте овочі протягом 5 хвилин.
курка з мигдальним маслом - фото крок 3
3. Додайте в овочеву суміш нарізані кубиками філе і подавайте блюдо з мигдальним соусом.

Схожі рецепти