Курка з мигдальним маслом
(покроковий рецепт з фото)
Шукаєте, щоб приготувати, щоб було ситно і не зашкодило фігурі? Тоді вам сюди! Пропоную вашій увазі рецепт, як приготувати курку з мигдальним маслом. Рецепт дієтичної смачної курочки!
Рецепт безглютенової, безмолочной курки в соусі з мигдалевої олії, наповнений корисними овочами. Cukini, морква і болгарський перець відмінно поєднуються в цьому рецепті. Соус має незвичайний смак. Спробувавши цей рецепт отдажди, ви будете його робити знову і знову.
- Куряче філе - 700 грам
- Кокосова стружка - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Цукіні - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Сік лайма - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Імбир - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Наріжте філе на середні шматочки, обсмажте їх в двох столових ложках оливкової олії на сковороді протягом 5 хвилин, до готовності.
2. Приготуйте соус. У глибокій ємності змішайте мигдальне масло, кокосову стружку, сік лайма, часник, імбир, кунжутне масло і сіль.
Після чого обсмажте овочі. В ту сковороду, де ви готували курку, налийте оливкова олія і додайте нарізані цукіні, морква, перець. Готуйте овочі протягом 5 хвилин.
Після чого обсмажте овочі. В ту сковороду, де ви готували курку, налийте оливкова олія і додайте нарізані цукіні, морква, перець. Готуйте овочі протягом 5 хвилин.
3. Додайте в овочеву суміш нарізані кубиками філе і подавайте блюдо з мигдальним соусом.