Рецепт Брускетта з сардинами і вершковим сиром фото

Брускетта з сардинами і вершковим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Сардина
ПП рецепти
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Брускетта
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 15 хв.

Брускетта - ідеальний італійський бутерброд. На хрусткому скибочці багета - запечений вершковий сир зі смачною рибкою і в'яленим томатом. Прекрасне поєднання смаків в одному укусі. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Пропоную вам рецепт, як приготувати брускетту з сардинами і вершковим сиром. Таку закуску не назвеш простим бутербродом. Її не соромно буде виставити і на святковий, і на фуршетний стіл. А готується вона за лічені хвилини. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Багет - 1 штука
  • Сардина в маслі - 1 штука (банку)
  • Сир м'який - 250 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Томати в'ялені - 10-12 штук
  • Зелень - За смаком
брускетта з сардинами і вершковим сиром - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Багет наріжте скибочками навскоси.
брускетта з сардинами і вершковим сиром - фото крок 2
Змастіть скибочки багета рослинним маслом з двох сторін, підсушіть їх на розігрітій сковороді з двох сторін по 1 хвилині. Я використовувала масло від в'ялених томатів.
брускетта з сардинами і вершковим сиром - фото крок 3
Злийте рідину з сардин, розімніть виделкою рибу. Сир намажте на скибочки багета.
Зверху викладіть 1-2 столові ложки подрібнених сардин.
Запікайте в розігрітій до 180С духовці протягом 2-3 хвилин.
брускетта з сардинами і вершковим сиром - фото крок 4
Прикрасьте зверху скибочками в'ялених томатів і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти