Рецепт Паста з сардинами фото

Паста з сардинами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Макарони , Сардина
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

З усіх видів пасти я найбільше люблю з морепродуктами або рибою. Тільки для таких випадків необхідно підібрати певний соус і вид макаронних виробів. Тут все це продумано, читайте!

Опис приготування:

Якщо ви хочете зробити блюдо швидше, продовжити, як я: купите консервовану рибу. Тоді вам лише доведеться відварити спагетті і дещо обсмажити. Але для початку вам необхідно дізнатися про те, як приготувати пасту з сардинами і лимоном. Варіант вийшов легким і простим. Підійде для романтичної вечері.

  • Паста "капеллини" - 240 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Консервовані сардини - 1 штука (банку)
  • Каперсами - 3 Ст. Ложки (консервовані)
  • Лимонний сік - 5 Ст. Ложок
  • Базилік або петрушка - 2 штуки (гілочка)
  • Цедра лимону - 2 чайних ложки
  • Червоний перець пластівцями - За смаком
  • Сіль - За смаком
паста з сардинами - фото крок 1
1. У великій сковороді розігрійте масло. Додайте до нього дрібно нашатковану цибулю, цедру, сіль і перець. Помішуючи, смажте все до м'якості цибулі.
паста з сардинами - фото крок 2
2. Потім в сковороду додайте сардини, размоленние виделкою, а також каперсами. Готуйте все ще 2 хвилини.
паста з сардинами - фото крок 3
3. Окремо відваріть макарони. Потім додайте їх в сковороду. Влийте сік. Помішуючи, обсмажте блюдо 1 хвилину.
паста з сардинами - фото крок 4
4. У готову пасту нарвіть базилік. Додайте перець і сіль за смаком. Смачного!

Схожі рецепти