Паста з сардинами
(покроковий рецепт з фото)
З усіх видів пасти я найбільше люблю з морепродуктами або рибою. Тільки для таких випадків необхідно підібрати певний соус і вид макаронних виробів. Тут все це продумано, читайте!
Якщо ви хочете зробити блюдо швидше, продовжити, як я: купите консервовану рибу. Тоді вам лише доведеться відварити спагетті і дещо обсмажити. Але для початку вам необхідно дізнатися про те, як приготувати пасту з сардинами і лимоном. Варіант вийшов легким і простим. Підійде для романтичної вечері.
- Паста "капеллини" - 240 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Консервовані сардини - 1 штука (банку)
- Каперсами - 3 Ст. Ложки (консервовані)
- Лимонний сік - 5 Ст. Ложок
- Базилік або петрушка - 2 штуки (гілочка)
- Цедра лимону - 2 чайних ложки
- Червоний перець пластівцями - За смаком
- Сіль - За смаком
1. У великій сковороді розігрійте масло. Додайте до нього дрібно нашатковану цибулю, цедру, сіль і перець. Помішуючи, смажте все до м'якості цибулі.
2. Потім в сковороду додайте сардини, размоленние виделкою, а також каперсами. Готуйте все ще 2 хвилини.
3. Окремо відваріть макарони. Потім додайте їх в сковороду. Влийте сік. Помішуючи, обсмажте блюдо 1 хвилину.
4. У готову пасту нарвіть базилік. Додайте перець і сіль за смаком. Смачного!