Арахісова паста
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную неймовірно апетитне і смачне ласощі для дітей і дорослих, від якого неможливо відірватися. Пропоную вам на замітку вельми простий рецепт арахісової пасти в домашніх умовах.
Цей вельми цікавий і доступний варіант, як приготувати арахісоваую пасту обов'язково рекомендую взяти на замітку. Її можна подавати до столу в якості доповнення до млинців, наприклад, мазати на печиво або хліб, використовувати як основу для печива і т.Д. Насичений смак, ніжна консистенція, приголомшливий аромат ... Раджу обов'язково додати сіль, щоб відтінити трохи смак і зробити його багатшим.
- Арахіс - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Мед - 1.5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1.5-2 чайних ложки
1. Горішки для початку викладіть на деко і відправте в розігріту до 170 градусів духовку. Сухі послідовності хвилин 10-15, періодично помішуючи.
2. При необхідності очистіть, трохи остудивши, і відправте в чашу блендера. Можна, можливо, звичайно, використовувати і м'ясорубку, але з нею арахісова паста в домашніх умовах не буде такою ніжною. Додайте сіль і мед.
3. Збийте 1 хвилину. Потім відкрийте кришку, зберіть горішки зі стінок.
4. Додайте трохи рослинного масла. Ідеально використовувати в рецепті приготування арахісової пасти горіхове масло. Знову збивайте 1 хвилину.
5. Перевірте консистенцію, при необхідності додайте ще трохи олії. Продовжуйте збивати, поки маса не буде мати консистенцію однорідної пасти. Перекладіть в чисту банку і приберіть в холодильник. Зберігається під кришкою така паста може до 2 місяців.