Рецепт Італійська брускетта фото

Італійська брускетта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Помідор, Черрі, Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На природу, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Рецепт італійської брускетти дуже простий. Ви полюбите ці милі яскраві і, головне, смачні бутербродики, які користуються феноменальною популярністю на сонячних Апеннінах.

Кухня Італії - моя улюблена. Вона настільки смачна і незвичайна, що я до сих пір, напевно, не освоєний все її страви. А італійська брускетта - улюблена закуска моїх домашніх. Я готую її на всі свята без винятку! Раджу спробувати і вам

  • Італійський хліб - 1 штука (бажано білий.)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Помідори черрі - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Свіжий базилік - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сир Моцарелла - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
італійська брускетта - фото крок 1
Приготуйте хліб. Бажано, щоб він був свіжим. Візьміть гострий ніж, щоб порізати хліб на рівні скибочки.
італійська брускетта - фото крок 2
Нарізаємо і кожну скибочку намазуємо маслом. Трохи розтопіть масло, краще дістаньте з холодильника за 20-30 хвилин, щоб воно пом'якшало. І намажте на ваш смак, товстим або тонким шаром.
італійська брускетта - фото крок 3
Нарубаєте дрібно часник.
італійська брускетта - фото крок 4
Нарубаєте базилік.
італійська брускетта - фото крок 5
Змішайте в одній мисці розрізані на дві половинки помідори Черрі, часник, базилік і бальзамічний оцет.
італійська брускетта - фото крок 6
Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть начинку на скибочки хліба.
італійська брускетта - фото крок 7
Змастіть деко оливковою олією і викладіть брускетту. Посипте зверху тертим сиром. Випікайте в розігрітій духовці до тих пір, поки сир не розплавиться. Подавати краще гарячими.

Схожі рецепти