Рецепт Італійська брускетта фото

Італійська брускетта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор , Черрі , Моцарелла
Вегетаріанське харчування
На природу , На сніданок , Фуршет
Брускетта
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Рецепт італійської брускетти дуже простий. Ви полюбите ці милі яскраві і, головне, смачні бутербродики, які користуються феноменальною популярністю на сонячних Апеннінах.

Опис приготування:

Кухня Італії - моя улюблена. Вона настільки смачна і незвичайна, що я до сих пір, напевно, не освоєний все її страви. А італійська брускетта - улюблена закуска моїх домашніх. Я готую її на всі свята без винятку! Раджу спробувати і вам

  • Італійський хліб - 1 штука (бажано білий.)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Помідори черрі - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Свіжий базилік - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сир Моцарелла - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
італійська брускетта - фото крок 1
Приготуйте хліб. Бажано, щоб він був свіжим. Візьміть гострий ніж, щоб порізати хліб на рівні скибочки.
італійська брускетта - фото крок 2
Нарізаємо і кожну скибочку намазуємо маслом. Трохи розтопіть масло, краще дістаньте з холодильника за 20-30 хвилин, щоб воно пом'якшало. І намажте на ваш смак, товстим або тонким шаром.
італійська брускетта - фото крок 3
Нарубаєте дрібно часник.
італійська брускетта - фото крок 4
Нарубаєте базилік.
італійська брускетта - фото крок 5
Змішайте в одній мисці розрізані на дві половинки помідори Черрі, часник, базилік і бальзамічний оцет.
італійська брускетта - фото крок 6
Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть начинку на скибочки хліба.
італійська брускетта - фото крок 7
Змастіть деко оливковою олією і викладіть брускетту. Посипте зверху тертим сиром. Випікайте в розігрітій духовці до тих пір, поки сир не розплавиться. Подавати краще гарячими.

Схожі рецепти