Італійська брускетта
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт італійської брускетти дуже простий. Ви полюбите ці милі яскраві і, головне, смачні бутербродики, які користуються феноменальною популярністю на сонячних Апеннінах.
Кухня Італії - моя улюблена. Вона настільки смачна і незвичайна, що я до сих пір, напевно, не освоєний все її страви. А італійська брускетта - улюблена закуска моїх домашніх. Я готую її на всі свята без винятку! Раджу спробувати і вам
- Італійський хліб - 1 штука (бажано білий.)
- Вершкове масло - 100 грам
- Помідори черрі - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Свіжий базилік - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сир Моцарелла - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Приготуйте хліб. Бажано, щоб він був свіжим. Візьміть гострий ніж, щоб порізати хліб на рівні скибочки.
Нарізаємо і кожну скибочку намазуємо маслом. Трохи розтопіть масло, краще дістаньте з холодильника за 20-30 хвилин, щоб воно пом'якшало. І намажте на ваш смак, товстим або тонким шаром.
Нарубаєте дрібно часник.
Нарубаєте базилік.
Змішайте в одній мисці розрізані на дві половинки помідори Черрі, часник, базилік і бальзамічний оцет.
Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть начинку на скибочки хліба.
Змастіть деко оливковою олією і викладіть брускетту. Посипте зверху тертим сиром. Випікайте в розігрітій духовці до тих пір, поки сир не розплавиться. Подавати краще гарячими.