Рецепт Фокачча італійська фото

Фокачча італійська
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 16 г. 0 хв.

Фокачча - найсмачніший хліб, який я коли-небудь пробувала. Мені подобається те, що він не особливо пишний, добре підходить до супів, його можна їсти з будь-яким соусом. Готується легко. Спробуйте.

Опис приготування:

Фокачча по-італьяснкі - традиційний італійський хліб. Іноді зверху посипають рубаними помідорами, вони запікаються і просочують фокаччею своїм соком. Але я пропоную вам рецепт фокаччи по-італійськи максимально наближений до оригінального. Печіть домашній хліб, насолоджуйтеся своїми працями.

  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль - 1-2 чайних ложок
  • Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Гілочка розмарину - 1-2 штук
фокачча італійська - фото крок 1
У чашку висипте всю необхідну для фоккача борошно.
фокачча італійська - фото крок 2
Додайте до борошна одну чайну ложку солі і сухі дріжджі. Перемішайте.
фокачча італійська - фото крок 3
Додайте всю необхідну воду.
фокачча італійська - фото крок 4
Замісити тісто. Залиште його в теплому місці протягом 10-15 годин.
фокачча італійська - фото крок 5
Коли тісто вже настоялося, включіть її розігріватися на 250 градусів. У форму для випікання налийте 3 ст. Ложки оливкової олії.
фокачча італійська - фото крок 6
Викладіть тісто у форму для випікання. Посоліть і полийте оливковою олією.
фокачча італійська - фото крок 7
Narubite розмарину. Посипте фоккача по-італійськи розмарином і поставте випікатися в перебігу 20 хвилин в розігрітій на 250 градусів духовці.

Схожі рецепти