Рецепт Італійська домашня салямі фото

Італійська домашня салямі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Сало
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Ковбаса вже давно увійшла в наше сімейне меню. Її любить і їдять майже в кожен прийом їжі. Звичайно, в цьому випадку я часто купую готове м'ясний виріб, але сьогодні вирішила приготувати його сама.

Причому вирішила зробити найулюбленіший варіант мого чоловіка. Обов'язково прочитайте, як приготувати італійську домашню салямі з білою цвіллю. Виходить справжній делікатес. Приголомшливе твір мистецтва! Приготуйтеся до того, що процес дозрівання буде довгим. Зате все просто пальчики обліжут від такого смачного ковбасного виробу.

  • Декстроза - 1 грам
  • Цукор - 2 грами
  • Молочний цукор - 2 грами
  • Нітритна сіль - 24 грам
  • Чорний мелений перець - 3 грами
  • Паприка солодка - 3 грами
  • Гірчичні зерна - 2 грами
  • Коріандр мелений - 1, 5 грами
  • Часник гранульований - 1 грам
  • Кмин - 1 грам
  • Культури білої плісняви - 2 грами
  • Свинина пісна - 750 грам
  • Хребтовое сало - 250 грам
  • Оболонка для ковбаси - 2-3 штук
  • Вода - 0, 5 склянки
італійська домашня салямі - фото крок 1
У воді розведіть культури білої плісняви. Залиште їх на годину дозрівати.
італійська домашня салямі - фото крок 2
Змішайте всі спеції, цукор і декстрозу.
італійська домашня салямі - фото крок 3
М'ясо і сало перемолу в м'ясорубці. Додайте до них суміш спецій. Заважайте фарш протягом 10 хвилин.
італійська домашня салямі - фото крок 4
Оболонку для ковбаси пропарьте пару хвилин.
італійська домашня салямі - фото крок 5
Щільно набийте фарш в оболонку. Закріпіть її. Можете перев'язати мотузкою.
італійська домашня салямі - фото крок 6
Залиште майбутню ковбасу в розчині з культурами білої плісняви ​​на 10 хвилин.
італійська домашня салямі - фото крок 7
Залиште ковбасу на добу в підвішеному стані при кімнатній температурі.
італійська домашня салямі - фото крок 8
На дно ємності налийте води. У неї покладіть сітку, а зверху покладіть салямі, щоб вона поринула в воду. Закрийте все кришкою. Залиште ковбасу в такому вигляді на 3 дня.
італійська домашня салямі - фото крок 9
Знову дістаньте і повісьте ковбасу. Тепер на цілих 6 тижнів. Температура в приміщенні повинна бути близько 15 градусів, а вологість - 75%.

Схожі рецепти