Піца з салямі і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Піца з салямі і грибами - одна із моїх улюблених. Обожнюю пікантний смак салямі, а гриби піці надають соковитість і чудовий запах. Для приготування цієї піци знадобляться білі або коричневі печериці.
Салямі я зазвичай купую тонко нарізаної і такими ж тонкими пластинками нарізаю гриби. Гриби використовуйте на свій смак. Найпростіше впоратися з печерицями - білими або коричневими. Їх треба промити і нарізати, навіть чистити необов'язково.
Як приготувати піцу з салямі і грибами?
1. Спочатку приготуйте тісто. Для цього змішайте просіяне борошно з розпушувачем, потім введіть охолоджену кип'ячену або фільтровану воду, оливкова олія. Я звичайно не солю тісто для піци.
2. Замісити досить м'яке еластичне тісто.
3. Наріжте салямі, якщо не використовуєте готову нарізку.
4. Гриби промийте і наріжте тонкими пластинками. Якщо бажаєте, можете очистити.
5. Аругула промийте і просушіть на паперовому рушнику
6. Розкачайте тісто, товщина - півсантиметра. Викладіть розкачане тісто на застелений пергаментним папером деко.
7. На тісто нанесіть томатне пюре або терті помідори.
8. Присипте томатний шар сиром.
9. Викладіть гілочки аругули.
10. Потім викладіть нарізку салямі і приготовані гриби.
11. Посипте піцу подрібненим розмарином.
12. Випікайте піцу з салямі і грибами в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 15.
Піца з салямі і грибами готова!
Смачного!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Салями (нарізка) - 80 грам
- Печериці - 6-7 штук
- Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
- Сир тертий - 60 грам
- Розмарин - 1/2 чайних ложки
- Рукола (рукола) - - За смаком (можна не додавати)
Як приготувати піцу з салямі і грибами?
1. Спочатку приготуйте тісто. Для цього змішайте просіяне борошно з розпушувачем, потім введіть охолоджену кип'ячену або фільтровану воду, оливкова олія. Я звичайно не солю тісто для піци.
2. Замісити досить м'яке еластичне тісто.
3. Наріжте салямі, якщо не використовуєте готову нарізку.
4. Гриби промийте і наріжте тонкими пластинками. Якщо бажаєте, можете очистити.
5. Аругула промийте і просушіть на паперовому рушнику
6. Розкачайте тісто, товщина - півсантиметра. Викладіть розкачане тісто на застелений пергаментним папером деко.
7. На тісто нанесіть томатне пюре або терті помідори.
8. Присипте томатний шар сиром.
9. Викладіть гілочки аругули.
10. Потім викладіть нарізку салямі і приготовані гриби.
11. Посипте піцу подрібненим розмарином.
12. Випікайте піцу з салямі і грибами в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 15.
Піца з салямі і грибами готова!
Смачного!