Піца з салямі
(покроковий рецепт з фото)
Для справжніх шанувальників італійської кухні хочу запропонувати один з найпростіших варіантів, як приготувати піцу з салямі. Дуже класне ситне блюдо для сім'ї та гостей з готового тіста.
Ця проста і швидка піца з салямі в домашніх умовах може бути приготовлена як на дріжджовому, так і на листковому тісті. Мінімум інгредієнтів, а результат дійсно приголомшливий. Цей рецепт можна сміливо назвати варіантів на швидку руку, коли потрібно терміново зробити що-небудь смачне і ситне.
- Тісто дріжджове - 200 грам
- Помідор - 2 штуки
- Салямі - 100-120 грам
- Сир - 200 грам (моцарелла і Пармезан)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Ось такий вельми скромний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити цей рецепт приготування піци з салямі.
2. Помідори обшпарте окропом і залиште на 1-2 хвилини.
3. Після акуратно видаліть насіння і шкірку, а м'якоть наріжте дрібно.
4. Салямі тонко наріжте.
5. Розкачайте тісто досить тонко і за розміром жароміцної форми.
6. Моцареллу наріжте кубиками.
7. Твердий сир (в даному випадку пармезан) натріть на дрібній тертці.
8. Форму змастіть трохи маслом і викладіть тісто. Розподіліть по Коржу помідори.
9. Рівним шаром викладіть ковбасу.
10. Кубики моцарели. Також ви можете доповнити це класичний рецепт піци з салямі і іншими інгредієнтами за бажанням.
11. Зверху все це присипте тертим сиром.
12. Для більш апетитною скоринки збризніть зверху оливковою олією і відправте в розігріту духовку при 180 градусах.
13. Хвилин через 15, коли сир як слід розтане, піца з салямі в домашніх умовах буде готова. Перед подачею можна присипати подрібненою зеленню.
Смачного!
Смачного!