Рецепт Канапе на шампурах з салямі фото

Канапе на шампурах з салямі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Ковбаса
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На швидку руку , На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік , Різдво
Страви на шпажках
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Така відмінна і проста закуска, як канапе на шпажках з салямі в домашніх умовах завжди користується незмінним успіхом як на урочистих фуршетах, так і на дружніх вечірках! рекомендую!

Опис приготування:

Хочу сказати, що це дуже простий рецепт канапе на шпажках з ковбасою, і я впевнена, вам вони сподобаються! Адже поєднання солоної салямі з оливками, з одного боку, і найніжнішої сирної пастою, - з іншою, - просто непередаваемо! Так що я розповім, як зробити канапе на шпажках з ковбасою, і сподіваюся, вам вони сподобаються так само сильно, як і мені! Бажаю удачі!

  • Салями - 150 грам (будь-яка копчена або сирокопчена ковбаса)
  • Сир сирний - 150 грам
  • Багет - 0.5 штуки
  • Оливки без кісточок - За смаком (за кількістю передбачуваних канапе)
  • Зелень - За смаком
канапе на шампурах з салямі - фото крок 1
1. Багет ріжемо порційними шматочками, можна трохи підсушити в духовці. За допомогою чарки вирізаємо основу для канапе.
канапе на шампурах з салямі - фото крок 2
2. Сир змішаємо з зеленню, і, якщо потрібно, з сіллю і спеціями. Змащуємо отриманою пастою шматки багета.
канапе на шампурах з салямі - фото крок 3
3. Тепер наколюємо шматочок салямі збоку, оливку, і закріплюємо другою стороною салямі, як на фото.
канапе на шампурах з салямі - фото крок 4
4. Протикаємо цієї шпажкою основу канапе, прикрашаємо зеленню і можна подавати до столу!

Схожі рецепти