Канапе на шампурах з салямі
(покроковий рецепт з фото)
Така відмінна і проста закуска, як канапе на шпажках з салямі в домашніх умовах завжди користується незмінним успіхом як на урочистих фуршетах, так і на дружніх вечірках! рекомендую!
Хочу сказати, що це дуже простий рецепт канапе на шпажках з ковбасою, і я впевнена, вам вони сподобаються! Адже поєднання солоної салямі з оливками, з одного боку, і найніжнішої сирної пастою, - з іншою, - просто непередаваемо! Так що я розповім, як зробити канапе на шпажках з ковбасою, і сподіваюся, вам вони сподобаються так само сильно, як і мені! Бажаю удачі!
- Салями - 150 грам (будь-яка копчена або сирокопчена ковбаса)
- Сир сирний - 150 грам
- Багет - 0.5 штуки
- Оливки без кісточок - За смаком (за кількістю передбачуваних канапе)
- Зелень - За смаком
1. Багет ріжемо порційними шматочками, можна трохи підсушити в духовці. За допомогою чарки вирізаємо основу для канапе.
2. Сир змішаємо з зеленню, і, якщо потрібно, з сіллю і спеціями. Змащуємо отриманою пастою шматки багета.
3. Тепер наколюємо шматочок салямі збоку, оливку, і закріплюємо другою стороною салямі, як на фото.
4. Протикаємо цієї шпажкою основу канапе, прикрашаємо зеленню і можна подавати до столу!