Картопля на шампурах
(покроковий рецепт з фото)
Ви думаєте, що шашлик можна приготувати тільки з м'яса? значить, простий рецепт картоплі на шампурах назавжди змінить ваші уявлення про цю страву!
Картопля на шампурах - це чудовий гарнір, Котрий, втім, може використовуватися і як самостійне блюдо. Причому дуже ситне і смачне! Підсмажений бекон і спеції роблять його улюбленим гарніром чоловічої половини нашої родини, а їсти картоплю на шампурах набагато зручніше, ніж печену картоплю, що не може не радувати жіночу половину - згадайте, яке відпирати забруднені в золі футболки, і ви мене зрозумієте; ).
Приготувати картоплю на шампурах можна не тільки на природі, але і вдома, в духовці або на аерогрилі, але "з димком" він виходить, звичайно, набагато ароматні - спробуйте! :)
- Картопля - 10 штук
- Бекон - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (я використовую суміш паприки і перцю)
Картопля ретельно вимити і почистити.
Бекон нарізати тонкими скибочками.
Кожну картоплину натерти сіллю і спеціями.
Обернути картопля смужкою бекону.
Нанизати на шампури і щільно загорнути у фольгу.
Запікати на вугіллі хвилин 15, після чого обережно розгорнути фольгу і довести до готовності над середнім жаром.
Запікати на вугіллі хвилин 15, після чого обережно розгорнути фольгу і довести до готовності над середнім жаром.
Ви зрозумієте, що картопля на шампурах готовий, коли бекон підсмажиться і стане апетитно-рум'яним.
Подавайте картопля на шампурах з салатом зі свіжих овочів і улюбленим соусом. Смачного!
Подавайте картопля на шампурах з салатом зі свіжих овочів і улюбленим соусом. Смачного!