Рецепт Фарш на шампурах фото

Фарш на шампурах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для застілля страви з м'яса, приготовані на мангалі, просто обов'язкова частина меню. Хочу показати і розповісти вам свій варіант рецепта фаршу на шампурах.

Опис приготування:

Дуже поширене м'ясне ласощі на Сході більш відоме як люля-кебаб. Щоб фарш не розпадався і не відвалювався від шампура в процесі смаження, є пару секретів. Для приготування фаршу на шампурах я беру яловичину і баранину. Кількість лука залежить від його розміру - мені ось цілком вистачило одного великого. Обов'язково беремо зиру і кінзу для аромату. Дивимося далі рецепт.

  • Яловичина - 600 грам
  • Баранина - 400 грам
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля - 1-2 штук
фарш на шампурах - фото крок 1
М'ясо ріжемо спочатку на великі шматки, цибуля теж крупно ріжемо. Перемішуємо, посипаємо сіллю, спеціями.
фарш на шампурах - фото крок 2
Всі разом пропускаємо через м'ясорубку, можна пару раз. Фарш готовий заморожуємо (надайте плоску форму, тоді зручніше нарізати його буде).
фарш на шампурах - фото крок 3
Дістаємо фарш. Поки він ще не розморозився, його потрібно добре вимісити до густини. Тепер відділяємо шматочки по 100-200 грам.
фарш на шампурах - фото крок 4
Розподіляємо фарш по шпазі. Дивіться, щоб він лягав рівномірно.
фарш на шампурах - фото крок 5
Складаємо наші шампури.
фарш на шампурах - фото крок 6
Смажимо на багатті або мангалі хвилин 7-10, постійно повертаючи. Дивіться, щоб не підгоріло.
Готовий фарш на шампурах подаємо на блюді з овочами і червоним вином. Смачного!

Схожі рецепти