Швидкий сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Кожна людина повинна знати, як приготувати швидкий сніданок. Часу часто з ранку не вистачає, тому потрібно отримати максимум користі і смаку за короткий термін. Є маса подібних простих рецептів.
Ділюся варіацією на тему брускетти, італійського бутерброда. Головна відмінність від нашого звичного страви це наявність свіжих овочів. Всі вони комбінуються з заливанням або соусом на батоні, який запікається в духовці до хрусткого стану. Ситний, смачний і гарячий сніданок за лічені хвилини.
- Кнопка, шматочки - 8 штук
- Яйце - 4 штуки
- Молоко - 35 мілілітрів
- Авокадо м'яке - 1 штука
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Зелена цибуля, перо - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Чорний мелений перець - За смаком
Батон змастіть 2 ст. Ложками розтопленого масла. Надішліть його на деку в духовку при 200 градусах на 5 хвилин, потім ще на 3 хвилини з іншого боку.
Збийте нарізану цибулю з яйцями, молоком і перцем. Обсмажте суміш, помішуючи, на гарячому маслі.
Авокадо розімніть в пюре. Змастіть їм шматочки батона.
На авокадо укладіть яєчну суміш і шматочки помідорів. Все готово! Ситного і смачного сніданку!