Рецепт Брускетта з шинкою фото

Брускетта з шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Шинка
ПП рецепти
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Брускетта з шинкою (пармской шинкою! ) готується протягом 10 хвилин. Це - вишукана середземноморська закуска не залишить байдужих. Все просто і швидко. Обов'язково приготуйте таку закуску!

Як приготувати брускетту з шинкою?

1. Духовку нагрейте до 180 градусів.

2. Багет наріжте скибочками, кожну скибочку змастіть оливковою олією. Можете використовувати пензлик, а можете просто скропити хліб. Запечіть скибочки багета до легкої хрустоти.

3. Пармська шинка у мене у вигляді тонкої нарізки, якщо у вас цілий шматок, то доведеться потрудитися і нарізати дуже тоненькими пластами.

4. Викладіть пармскую шинку на кожну скибочку багета.

5. Рукколу гарненько промийте і просушіть на паперовому рушнику.

6. За кілька листочків руколи викладіть на шинку.

7. Сир з блакитною цвіллю подрібніть. Він легко ламається. Викладіть по кілька шматочків сиру на рукколу.

8. Волоські горіхи треба подрібнити. Можна це зробити в ступці, а можна загорнути в рушник і постукати по горіхів качалкою.

9. Кожен шматочок багета з шинкою, руколою і сиром посипте колотими горішками.

10. Зверху все це буйство смаку можна посипати свіжомеленим чорним перцем.

11. Залишилося тільки прогріти брускетту в духовці протягом декількох хвилин, щоб сир почав плавитися.

Брускетта з шинкою готова!

Смачного!

  • Багет - 1 штука
  • Пармська шинка - 8-10 скибочок
  • Сир з блакитною цвіллю - 150 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Рукола, пучок - 1 штука
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
Як приготувати брускетту з шинкою?

1. Духовку нагрейте до 180 градусів.

2. Багет наріжте скибочками, кожну скибочку змастіть оливковою олією. Можете використовувати пензлик, а можете просто скропити хліб. Запечіть скибочки багета до легкої хрустоти.

3. Пармська шинка у мене у вигляді тонкої нарізки, якщо у вас цілий шматок, то доведеться потрудитися і нарізати дуже тоненькими пластами.

4. Викладіть пармскую шинку на кожну скибочку багета.

5. Рукколу гарненько промийте і просушіть на паперовому рушнику.

6. За кілька листочків руколи викладіть на шинку.

7. Сир з блакитною цвіллю подрібніть. Він легко ламається. Викладіть по кілька шматочків сиру на рукколу.

8. Волоські горіхи треба подрібнити. Можна це зробити в ступці, а можна загорнути в рушник і постукати по горіхів качалкою.

9. Кожен шматочок багета з шинкою, руколою і сиром посипте колотими горішками.

10. Зверху все це буйство смаку можна посипати свіжомеленим чорним перцем.

11. Залишилося тільки прогріти брускетту в духовці протягом декількох хвилин, щоб сир почав плавитися.

Брускетта з шинкою готова!

Смачного!

Схожі рецепти