Брускетта з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Брускетта з шинкою (пармской шинкою! ) готується протягом 10 хвилин. Це - вишукана середземноморська закуска не залишить байдужих. Все просто і швидко. Обов'язково приготуйте таку закуску!
Як приготувати брускетту з шинкою?
1. Духовку нагрейте до 180 градусів.
2. Багет наріжте скибочками, кожну скибочку змастіть оливковою олією. Можете використовувати пензлик, а можете просто скропити хліб. Запечіть скибочки багета до легкої хрустоти.
3. Пармська шинка у мене у вигляді тонкої нарізки, якщо у вас цілий шматок, то доведеться потрудитися і нарізати дуже тоненькими пластами.
4. Викладіть пармскую шинку на кожну скибочку багета.
5. Рукколу гарненько промийте і просушіть на паперовому рушнику.
6. За кілька листочків руколи викладіть на шинку.
7. Сир з блакитною цвіллю подрібніть. Він легко ламається. Викладіть по кілька шматочків сиру на рукколу.
8. Волоські горіхи треба подрібнити. Можна це зробити в ступці, а можна загорнути в рушник і постукати по горіхів качалкою.
9. Кожен шматочок багета з шинкою, руколою і сиром посипте колотими горішками.
10. Зверху все це буйство смаку можна посипати свіжомеленим чорним перцем.
11. Залишилося тільки прогріти брускетту в духовці протягом декількох хвилин, щоб сир почав плавитися.
Брускетта з шинкою готова!
Смачного!
- Багет - 1 штука
- Пармська шинка - 8-10 скибочок
- Сир з блакитною цвіллю - 150 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Рукола, пучок - 1 штука
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
1. Духовку нагрейте до 180 градусів.
2. Багет наріжте скибочками, кожну скибочку змастіть оливковою олією. Можете використовувати пензлик, а можете просто скропити хліб. Запечіть скибочки багета до легкої хрустоти.
3. Пармська шинка у мене у вигляді тонкої нарізки, якщо у вас цілий шматок, то доведеться потрудитися і нарізати дуже тоненькими пластами.
4. Викладіть пармскую шинку на кожну скибочку багета.
5. Рукколу гарненько промийте і просушіть на паперовому рушнику.
6. За кілька листочків руколи викладіть на шинку.
7. Сир з блакитною цвіллю подрібніть. Він легко ламається. Викладіть по кілька шматочків сиру на рукколу.
8. Волоські горіхи треба подрібнити. Можна це зробити в ступці, а можна загорнути в рушник і постукати по горіхів качалкою.
9. Кожен шматочок багета з шинкою, руколою і сиром посипте колотими горішками.
10. Зверху все це буйство смаку можна посипати свіжомеленим чорним перцем.
11. Залишилося тільки прогріти брускетту в духовці протягом декількох хвилин, щоб сир почав плавитися.
Брускетта з шинкою готова!
Смачного!