Рецепт Брускетта з креветками фото

Брускетта з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Дієтичне харчування
На обід, На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Брускетта

Брускетту з креветками ви приготуєте за 10-150 хвилин. Це - відмінна закуска до вина. Легка, проста в пріготволеніі, нехитра. Варені креветки треба обсмажити на олії зі спеціями, багет запекти, Усе!

Креветки люблять масло, часник, сир моцарелла, тому свою брускетту можете кожен раз готувати інакше. До неї також підійдуть помідори, солодкий і гіркий перець. Не бійтеся експериментувати!

Як приготувати брускетту з креветками?

1. Спочатку займіться багетом. Наріжте його скибочками, бажано навскіс. Скибочки змастіть оливковою олією і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10. Потім витягніть і остудіть. Найкраще скибочки багета запікати на решітці, але можна це робити і на деку.

2. Відварені креветки розморозити, якщо вони у вас заморожені.

3. У сковороду покладіть шматочок вершкового масла. Поруч викладіть роздавлений непочіщенний зубчик або нескоько зубчиків часнику. Обсмажте креветки на олії на середньому вогні до золотистої скоринки. В кінці смаження додайте спеції для креветок або пластівці чилі.

4. Масляні креветки викладіть на скибочки багета і подавайте.

Брускетта з креветками готова!

Смачного!


  • Багет - 1 штука
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 30-50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Мелений чилі - За смаком
  • Креветки варені - 200 грам
Креветки люблять масло, часник, сир моцарелла, тому свою брускетту можете кожен раз готувати інакше. До неї також підійдуть помідори, солодкий і гіркий перець. Не бійтеся експериментувати!

Як приготувати брускетту з креветками?

1. Спочатку займіться багетом. Наріжте його скибочками, бажано навскіс. Скибочки змастіть оливковою олією і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10. Потім витягніть і остудіть. Найкраще скибочки багета запікати на решітці, але можна це робити і на деку.

2. Відварені креветки розморозити, якщо вони у вас заморожені.

3. У сковороду покладіть шматочок вершкового масла. Поруч викладіть роздавлений непочіщенний зубчик або нескоько зубчиків часнику. Обсмажте креветки на олії на середньому вогні до золотистої скоринки. В кінці смаження додайте спеції для креветок або пластівці чилі.

4. Масляні креветки викладіть на скибочки багета і подавайте.

Брускетта з креветками готова!

Смачного!

Схожі рецепти