Рецепт Брускетта з креветками фото

Брускетта з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Брускетта
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Брускетту з креветками ви приготуєте за 10-150 хвилин. Це - відмінна закуска до вина. Легка, проста в пріготволеніі, нехитра. Варені креветки треба обсмажити на олії зі спеціями, багет запекти, Усе!

Опис приготування:

Креветки люблять масло, часник, сир моцарелла, тому свою брускетту можете кожен раз готувати інакше. До неї також підійдуть помідори, солодкий і гіркий перець. Не бійтеся експериментувати!

Як приготувати брускетту з креветками?

1. Спочатку займіться багетом. Наріжте його скибочками, бажано навскіс. Скибочки змастіть оливковою олією і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10. Потім витягніть і остудіть. Найкраще скибочки багета запікати на решітці, але можна це робити і на деку.

2. Відварені креветки розморозити, якщо вони у вас заморожені.

3. У сковороду покладіть шматочок вершкового масла. Поруч викладіть роздавлений непочіщенний зубчик або нескоько зубчиків часнику. Обсмажте креветки на олії на середньому вогні до золотистої скоринки. В кінці смаження додайте спеції для креветок або пластівці чилі.

4. Масляні креветки викладіть на скибочки багета і подавайте.

Брускетта з креветками готова!

Смачного!


  • Багет - 1 штука
  • Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 30-50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Мелений чилі - За смаком
  • Креветки варені - 200 грам
Креветки люблять масло, часник, сир моцарелла, тому свою брускетту можете кожен раз готувати інакше. До неї також підійдуть помідори, солодкий і гіркий перець. Не бійтеся експериментувати!

Як приготувати брускетту з креветками?

1. Спочатку займіться багетом. Наріжте його скибочками, бажано навскіс. Скибочки змастіть оливковою олією і відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 8-10. Потім витягніть і остудіть. Найкраще скибочки багета запікати на решітці, але можна це робити і на деку.

2. Відварені креветки розморозити, якщо вони у вас заморожені.

3. У сковороду покладіть шматочок вершкового масла. Поруч викладіть роздавлений непочіщенний зубчик або нескоько зубчиків часнику. Обсмажте креветки на олії на середньому вогні до золотистої скоринки. В кінці смаження додайте спеції для креветок або пластівці чилі.

4. Масляні креветки викладіть на скибочки багета і подавайте.

Брускетта з креветками готова!

Смачного!

Схожі рецепти