Сирники з абрикосом
(покроковий рецепт з фото)
Корисні, оригінальні, нереально апетитні сирнічкі хочу запропонувати вам на замітку. Якщо хочете здивувати своїх близьких, особливо малюків, обов'язково повторити цей рецепт в домашніх умовах.
Розповім вам, як приготувати сирники з абрикосом всередині. Можна їх відразу відправити в духовку або попередньо обсмажити, щоб вийшла більш хрустка скоринка. У розрізі виглядає неймовірно класно, та й на смак виходять сирнічкі чарівними.
- Сир - 250 грам
- Абрикоси - 2 штуки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 4 Ст. Ложки(+ для панірування)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1
Сир, яйце, цукор розітріть до однорідності.
2
Додайте борошно, щоб вийшла досить щільна для ліплення маса.
3
Абрикоси вимийте, обсушити, акуратно розріжте навпіл і видаліть кісточки.
4
Тісто розділи 4 частини. Сформуйте невелику коржик, в центр викладіть половинку абрикоса, зліпите кульку і трохи його притисніть.
5
Обваляйте з усіх боків в борошні.
6
Розтопити вершкове масло, викладіть сирники і на сильному вогні обсмажте до утворення скоринки. Буквально за кілька хвилин з кожного боку.
7
Акуратно перекладіть сирники на деко і випікайте при температурі 180 градусів до готовності, 12-15 хвилин.