Апельсинові сирники
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування сирників в духовці з сиру з родзинками і апельсиновою цедрою.
Десерти з сиру - величезне поле для фантазії. Ми пропонуємо вам приготувати апельсинові сирники.
Приготування:
Ретельно перетерти сир з цукром в мисці. Додати просіяне борошно, розпушувач, сіль, ціле яйце, ванільний цукор і перемішати. Перемішати з родзинками і апельсиновою цедрою. Збити білок і додати в сирну суміш. Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити форму для випічки вершковим маслом і злегка посипати борошном, струсити надлишки борошна. Викласти тісто в форму і випікати 20-25 хвилин до золотистого кольору. Сирник можна подавати з ванільним або шоколадним кремом.
- Сиру - 200 грам
- Цукру - 2 Ст. Ложки
- Борошна - 2 Ст. Ложки
- Розпушувача - 1/4 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Пакетик ванільного цукру - 1 штука
- Солі - 1/2 чайних ложки
- Апельсинової або лимонної цедри - 2 чайних ложки
- Родзинок - 100 грам
- Яєчний білок - 1 штука
- Вершкового масла - 1 Ст. Ложка
Приготування:
Ретельно перетерти сир з цукром в мисці. Додати просіяне борошно, розпушувач, сіль, ціле яйце, ванільний цукор і перемішати. Перемішати з родзинками і апельсиновою цедрою. Збити білок і додати в сирну суміш. Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити форму для випічки вершковим маслом і злегка посипати борошном, струсити надлишки борошна. Викласти тісто в форму і випікати 20-25 хвилин до золотистого кольору. Сирник можна подавати з ванільним або шоколадним кремом.