Рецепт Апельсинові сирники фото

Апельсинові сирники
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На сніданок, Десерт
Випічка, Десерти, Сирники

Рецепт приготування сирників в духовці з сиру з родзинками і апельсиновою цедрою.

Десерти з сиру - величезне поле для фантазії. Ми пропонуємо вам приготувати апельсинові сирники.

Приготування:

Ретельно перетерти сир з цукром в мисці. Додати просіяне борошно, розпушувач, сіль, ціле яйце, ванільний цукор і перемішати. Перемішати з родзинками і апельсиновою цедрою. Збити білок і додати в сирну суміш. Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити форму для випічки вершковим маслом і злегка посипати борошном, струсити надлишки борошна. Викласти тісто в форму і випікати 20-25 хвилин до золотистого кольору. Сирник можна подавати з ванільним або шоколадним кремом.


  • Сиру - 200 грам
  • Цукру - 2 Ст. Ложки
  • Борошна - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувача - 1/4 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Пакетик ванільного цукру - 1 штука
  • Солі - 1/2 чайних ложки
  • Апельсинової або лимонної цедри - 2 чайних ложки
  • Родзинок - 100 грам
  • Яєчний білок - 1 штука
  • Вершкового масла - 1 Ст. Ложка
Десерти з сиру - величезне поле для фантазії. Ми пропонуємо вам приготувати апельсинові сирники.

Приготування:

Ретельно перетерти сир з цукром в мисці. Додати просіяне борошно, розпушувач, сіль, ціле яйце, ванільний цукор і перемішати. Перемішати з родзинками і апельсиновою цедрою. Збити білок і додати в сирну суміш. Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити форму для випічки вершковим маслом і злегка посипати борошном, струсити надлишки борошна. Викласти тісто в форму і випікати 20-25 хвилин до золотистого кольору. Сирник можна подавати з ванільним або шоколадним кремом.

Схожі рецепти