Американські оладки
(покроковий рецепт з фото)
Ці оладки відрізняються не тільки зовнішнім виглядом, але і смаком від наших звичних оладок. Виходять вони ніжними, нежирними і просто повітряними. Секрет в сухій сковороді і збитих білках. Дивіться рецепт!
Варіант, як приготувати американські оладки, дуже простий. Так що сміливо беріться за приготування смачних і пишних оладок прямо зараз! Відмінно підійдуть для сніданку, подавайте до столу зі сметаною, улюбленими джемами і варенням!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Молоко - 180 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сода або розпушувач - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні продукти.
У мисочці збийте яйце з молоком на максимальних обертах міксера до утворення пишної піни.
Потім змішайте всі сухі інгредієнти в окремій тарі.
Змішайте молочну масу з сухою міксером. Введіть оливкова олія, доведіть тісто до пишної однорідної консистенції.
Розігрійте суху антипригарним сковороду. На повільному вогні смажте оладки, викладаючи тісто ложкою.
Обережно переверніть оладки на іншу сторону і доведіть до готовності.