Американські млинці
(покроковий рецепт з фото)
Смачні млинці по-американськи. Менш жирні, ніж російський варіант. Варто спробувати і порівняти:)
Дуже ситні і смачні американські млинці - панкейкі. Я розповім вам, як приготувати американські млинці і при цьому не витратити багато часу. Рецепт приготування американських млинчиків досить простий. На фото ви можете побачити всі процеси і переконатися, що це дійсно просто. З даної кількості інгредієнтів виходить 7-8 млинчиків, діаметром приблизно 15 см. Сподіваюся, що рецепт зрозумілий і у вас будуть на сніданок смачні млинці. В Америці млинці традиційно подають з кленовим сиропом. А ви можете їх куштувати з медом, згущеним молоком або варенням. Смачного!
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 140 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Сода - 1 щіпка (на кінчику ножа, буквально трохи)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 40 грам
Змішуємо борошно, сіль, цукор, розпушувач і соду.
Збиваємо яйце, доливаємо до нього молоко і перемішуємо.
Виливаємо молочно-яєчну суміш в сухі інгредієнти і акуратно перемішуємо.
Вершкове масло розтопити і додати в тісто. Масло не повинно бути гарячим! перемішуємо.
Наливаємо тісто на суху розігріту сковороду невеликими порціями.
І випікаємо з обох сторін до красивого рум'яного кольору. Я випікала приблизно по півтори хвилини з кожного боку.