Рецепт Американські млинці «панкейкі» фото

Американські млинці «панкейкі»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко, Вершкове масло
Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Солодке, Панкейкі

Млинці або оладки до сніданку - це не тільки слов'янська традиція. Ось і в Америці люблять поласувати цим видом випічки. Розповідаю про рецепт, як приготувати американські млинці «панкейк».

Традиційні панкейкі трохи відрізняються від наших оладок товщиною, вони набагато пишніше. Їх подають з кленовим сиропом, з розтопленим вершковим маслом і ягодами. Їх укладають один на одного і розрізають ножем все відразу. Можна заздалегідь зробити тісто і зберігати його в холодильнику кілька днів.

  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйця - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 140 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кленовий сироп - За смаком
  • Ягоди - За смаком
1
Змішайте борошно з цукровим піском, розпушувачем і сіллю. В окрему миску влийте молоко, розтоплене вершкове масло і яйця.
2
Додайте сухі складові до рідких і добре перемішайте віночком.
3
Розігрійте сковороду з рослинним маслом і вилийте трохи тесту, сформуйте невеликий млинець (або скористайтеся кулінарним кільцем).
4
Обсмажуйте з кожного боку близько 1-2 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
5
Укладайте панкейкі один на одного, полийте кленовим сиропом і викладіть зверху маленький шматочок масла, подавайте з ягодами.

Схожі рецепти