Рецепт Американські панкейкі фото

Американські панкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Пісні страви
На сніданок
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Американські панкейкі - це щось середнє між млинцями і оладками, вони відмінно підходять для смачного сніданку. Печуться ніжні і пишні млинці на сухій сковорідці.

Опис приготування:

Американські панкейкі я частенько роблю вранці в неділю. Використовую відразу дві невеликі сковорідки. До речі, якщо панкейкі прилипають до сковороди, то злегка змастіть її маслом. Подаю панкейкі з густим джемом, нутелою або арахісовим маслом. Також прекрасно до них підходить сметана. А іноді роблю невеликі тортики: наприклад, змащую кожен шар нутелою і складаю в три-чотири поверхи. Вся моя родина із задоволенням ласують ніжними, пишними млинцями. Успіхів і приємного апетиту!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Олія - 2 Ст. Ложки (рафінована або вершкове)
американські панкейкі - фото крок 1
1. Підготуйте продукти для панкейк. Я використовую склянки об'ємом 200 мл.
американські панкейкі - фото крок 2
2. Візьміть глибоку зручну тару для змішування продуктів міксером. Влийте туди молоко, додайте масло рослинне, щіпку солі, цукор і яйце. Міксером на максимальних обертах збийте суміш до утворення піни, хвилин 5-7.
американські панкейкі - фото крок 3
3. Всипте просіяне борошно і розпушувач. Міксером змішайте всі інгредієнти до однорідного стану, грудочок бути не повинно.
американські панкейкі - фото крок 4
4. Testo майже, по консистенції воно повинно бути не таким густим, як на звичайні оладки. Переходимо до смаження.
американські панкейкі - фото крок 5
5. Візьміть антипригарним сковороду, розігрійте її добре і зменшіть вогонь до мінімуму. Столовою ложкою викладайте тісто на суху сковороду, формуючи кола. Якщо ви впевнені у своїй сковороді, то змастіть її ватним тампоном, змоченим в маслі або шматочком сала. Таку процедуру потрібно зробити тільки перед першою партією. Як тільки на поверхні утворюються великі бульбашки, переверніть і дожарьте з іншого боку. Панкейкі готові! приємного!

Схожі рецепти